Life

Motive de fericire pentru Culiță Sterp. Ce s-a decis în cazul său, după ce a lovit o mașină fiind băut

Motive de fericire pentru Culiță Sterp după ce a primit o veste în cazul său. Ce s-a decis după ce a lovit o mașină fiind sub influența substanțelor interzise.
17.01.2023 | 16:13
Motive de fericire pentru Culita Sterp Ce sa decis in cazul sau dupa ce a lovit o masina fiind baut
Motive de fericire pentru Culiță Sterp. Ce s-a decis în cazul său Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp are motive de fericire după ultima decizie în cazul său, după ce acesta a fost acuzat de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor interzise.

Motive de fericire pentru Culiță Sterp. Ce s-a decis în cazul său

Acum, cântărețul de manele poate să părăsească țara, după ce magistrații au decis că acesta poate să scape de controlul judiciar.

ADVERTISEMENT

Pe scurt, Culiță Sterp poate acum să părăsească țara, un lucru foarte bun pentru artistul care cântă adesea peste granițe, fiind foarte solicitat la evenimente. Totuși, decizia nu este una definitivă, scrie spynews.ro.

Inițial, oamenii legii au decis ca artistul să fie pus sub control judiciar după ce a provocat un accident în Cluj-Napoca, fiind și sub influența substanțelor interzise în timp ce conducea propria mașină.

ADVERTISEMENT

„Ca urmare a cercetărilor derulate de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în baza probatoriului administrat, respectiv a confirmării prezenţei substanţelor psihoactive de către instituţia abilitată, în cazul conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din judeţul Hunedoara, a fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive”, a transmis IPJ Cluj.

Culiță Sterp a provocat un accident grav

Culiță Sterp așteaptă decizia finală în cazul său, după ce a comis o infracțiune gravă. Între timp, acesta a scăpat de măsura controlului judiciar, așa cum am spus deja.

ADVERTISEMENT

Artistul nu și-a pierdut susținerea din partea fanilor nici după acest accident rutier în care a fost implicat și pe care l-a și provocat.

Totuși, au existat și mulți care l-au criticat pe artist din cauza atitudinii sale de pe timpul procesului, mai ales după ce au apărut filmări cu el în care îi tratează pe jurnaliști în mod arogant. 

ADVERTISEMENT

Încercând să scoată răspunsuri de la faimosul cântăreț, un jurnalist a primit drept răspuns „Nevastă-ta mai întreabă de mine?”.

Chiar și așa, Culiță Sterp a transmis un mesaj în care spunea că îi pare foarte rău pentru ce a făcut.

ADVERTISEMENT
Tags: