News

Motivul incredibil pentru care s-a sinucis Mihai. S-a aruncat în Olt după lăsarea întunericului

Un tânăr s-a sinucis în urmă cu 24 de ore, aruncându-se în râul Olt, în apropiere de Slatina. Motivul este cu adevărat incredibil, potrivit anchetatorilor.
16.02.2024 | 17:56
Motivul incredibil pentru care sa sinucis Mihai Sa aruncat in Olt dupa lasarea intunericului
Motivul incredibil pentru care s-a sinucis Mihai. S-a aruncat în Olt după lăsarea întunericului. Foto: Olt-Alert.ro
ADVERTISEMENT

Anchetatorii au anunțat că tânărul care s-a sinucis în zona Clubului Nautic din Slatina era Mihai Chiriță, în vârstă de 27 de ani și originar din Piatra-Olt. Tânărul s-ar fi sinucis după o ceartă cu părinții, generată de pierdere unor bani la păcănele. Nu se știe momentan ce sumă de bani ar fi pierdut acesta la ”slots”.

Motivul incredibil pentru care s-a sinucis Mihai

Apropiații tânărului spun că acesta se lupta cu dependența de păcănele, astfel că avea deja datorii imense. Din acest motiv a ajuns să se certe și cu părinții săi, înainte să aleagă să-și pună capăt zilelor. ”A pierdut o sumă de bani la o sală de jocuri de noroc din Piatra-Olt.

ADVERTISEMENT

A mers apoi acasă, unde ar fi avut loc o ceartă cu părinții. S-a urcat în mașină și a plecat la Slatina. S-a plimbat o vreme pe digul de pe marginea Oltului, la un moment dat a oprit mașina, a coborât și s-a aruncat în apă.

De fapt, el ajunsese să aibă datorii multe, pentru că împrumuta bani pentru păcănele”, au declarat surse din anchetă potrivit publicației OLT-ALERT.RO. În rest, oamenii sunt șocați și spun că Mihai era un băiat excepțional, deși era puțin cam retras, însă extrem de politicos cu toată lumea.

ADVERTISEMENT

De altfel, inclusiv primarul din Piatra-Olt, Nicușor Rada, îl cunoștea pe Mihai. Cu toate acestea, despre ”relația” lui Mihai cu sălile de jocuri de noroc nu se cunosc prea multe, momentan. ”El așa era cunoscut, cuminte, cam închis în el, dar respectuos cu toată lumea, foarte bine crescut.

De altfel, provenea dintr-o familie respectabilă. Nu cunosc amănunte legate de motivele care l-ar fi putut determina să recurgă la acest gest. Păcat de el”, a declarat primarul Nicușor Rada.

ADVERTISEMENT

Un tânăr din Slatina s-a sinucis după o ceartă cu părinții

Apropiații lui Mihai spun că acesta avea un loc de muncă stabil, însă nu mai făcea față datoriilor pe care singur și le-a creat în urma dependenței sale. Disperat, tânărul s-a sinucis aruncându-se în Olt, iar la fața locului au ajuns pompierii, care au chemat în ajutor o autospecială pentru scafandri, precum și un echipaj SMURD, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și o autospecială pentru primă intervenție. Așadar, o adevărată armată a încercat să-l găsească pe tânăr.

Cadavru acestuia a fost descoperit în cele din urmă la cinci metri de mal, la o adâncime de trei metri. ”A fost adus la mal, iar echipele medicale au încercat o oră și jumătate să îl readucă la viață prin manevre de resuscitare. Totul a fost, din păcate, în zadar, medicul de pe ambulanță declarând decesul la ora 20.40”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. De asemenea vor continua cercetările pentru a fi stabilite toate împrejurările acestui caz deosebit de grav.

ADVERTISEMENT