Sport

Motivul pentru care meciul dintre CS Mioveni şi Rapid a fost reprogramat! Galeria giuleşteană a pus presiune. Exclusiv

Meciul din SuperLiga dintre Mioveni - Rapid a fost reprogramat. FANATIK a aflat că galeria giuleşteană a pus presiune pe conducere şi LPF, deşi reprezintă peluza oaspete.
09.02.2023 | 18:10
Motivul pentru care meciul dintre CS Mioveni si Rapid a fost reprogramat Galeria giulesteana a pus presiune Exclusiv
Rapid la stadionul Giuleşti. Sursa: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Confruntarea dintre CS Mioveni şi Rapid a fost iniţial programată pentru luni, 20 februarie, de la ora 20:00. Însă, LPF a anunţat că meciul a fost devansat cu trei zile şi se va disputa vineri, 17 februarie, de la ora 20:00.

Motivul pentru care meciul dintre CS Mioveni şi Rapid a fost reprogramat! Suporterii giuleşteni au avut cuvântul decisiv

Din informaţiile FANATIK, decisivă în această modificare a fost intervenţia galeriei giuleştene. Chiar dacă Rapid este echipa oaspete, suporterii giuleşteni au pus presiune pe conducere şi pe LPF pentru a face această modificare.

ADVERTISEMENT

Motivul îl reprezintă faptul că echipa de handbal feminin joacă tot pe 20 februarie un meci important din Cupa României, cu CSM Bucureşti, în Sala Polivalentă. Galeria Rapidului participă şi la meciurile de handbal ale formaţiei, astfel că ar fi fost imposibil să ajungă la ambele evenimente.

Iniţial, echipele de handbal feminin şi fotbal ale Rapidului jucau la câteva ore distanţă

Astfel, soluţia a fost ca meciul de fotbal să se dispute vineri, 17 februarie, de la ora 20:00, iar meciul de handbal a rămas la programarea iniţială, luni, 20 februarie, de la ora 17:30. În aceeaşi zi, de la ora 20:00 se va disputa în SuperLiga meciul dintre FC U Craiova şi FC Voluntari, programat iniţial vineri.

ADVERTISEMENT

Suporterii giuleşteni sunt prezenţi la fiecare meci al echipei de handbal feminin, campioana României în sezonul trecut. Clubul de sub podul Grant a anunţat al patrulea sold-out consecutiv în EHF Champions League, pentru confruntarea cu Lokomotiva Zagreb, programat duminică.

Pentru meciul cu CSM Bucureşti din Cupa României, galeria Rapidului va primi 450 de bilete, în condiţiile în care este echipa oaspete a derby-ului. Suporterii giuleşteni au fost nemulţumiţi de această decizie, care alimentează rivalitatea cu CSM.

ADVERTISEMENT

Rapid se gândeşte la titlu în Anul Centenarului: “Majoritatea cred că au primă de campionat!”

Rapid este pe podium în SuperLiga. Trupa lui Adrian Mutu se gândeşte la titlu în Anul Centenarului, iar unul dintre finanţatori, Victor Angelescu, a declarat la FANATIK SUPERLIGAmajoritatea jucătorilor au primă de campionat:

“Speranţă a fost şi la începutul campionatului. Să vedem cu câte puncte încheiem campionatul regulat şi vom vedea câte puncte vom avea. Rămâne de văzut dacă ne vom gândi la titlu după aceste şase etape.

ADVERTISEMENT

Cred că sunt anumiţi jucători cu primă de titlu. Majoritatea cred că au primă de campionat. Nu pot să spun că ne gândim sau că este un obiectiv. Nu avem prima şansă, nici a doua. Şi atunci nu pot să spun că este obiectivul meu principal.

Normal că ne-am dori să luăm titlul. Nu pot să zic că este surprinzător ce face Dugandzic, dar nu pot să zic că m-aş fi aşteptat să dea atâtea goluri. Am dat o sumă importantă pe el, dar ne-a întrecut aşteptarea. Până acum este o revelaţie”, a spus Angelescu la emisiunea moderată de Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT