Life

Motivul pentru care Mirela Vaida și soțul ei nu țin legătura cu copiii atunci când merg singuri în vacanță: “Nu vorbim deloc cu ei”

De ce Mirela Vaida și soțul ei nu țin legătura cu copiii atunci când merg în vacanță. Cei doi au plecat recent într-o escapadă fără cei mici.
24.08.2023 | 17:01
Motivul pentru care Mirela Vaida si sotul ei nu tin legatura cu copiii atunci cand merg singuri in vacanta Nu vorbim deloc cu ei
Mirela Vaida și soțul ei au plecat recent singuri în vacanță. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida și soțul ei nu țin deloc legătura cu copiii lor atunci când pleacă singuri în vacanță. Prezentatoarea de la Antena Stars a explicat care este motivul.

Mirela Vaida și soțul ei nu vorbesc cu copiii atunci când merg singuri în vacanță. Care e motivul

Recent, Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru Vaida, au plecat într-o vacanță în Italia, fără cei trei copii pe care îi au împreună. Cei doi vor să se relaxeze și să petreacă timp de calitate în cuplu, așa că au petrecut câteva zile singuri, după vacanța cu cei mici.

ADVERTISEMENT

În plus, după vacanța în doi, prezentatoarea de la Antena Stars și partenerul ei de viață au programat deja un alt concediu alături de copii, de data aceasta în Egipt.

“Suntem în vacanța noastră, a părinților, de câteva zile. Mai avem vreo 3 zile de stat. Aceasta este vacanța care a fost cel mai puțin planificată și care în care ne-am pus cele mai puține baze. Pentru că noi întotdeauna ne preocupăm de vacanțele pe care le petrecem cu copiii.

ADVERTISEMENT

Anul acesta am fost împreună la Disneyland și vom mai merge împreună săptămâna viitoare, în Egipt. Deci, ne-am preocupat, în primul rând de acestea, să fie bătute în cuie”, a declarat Mirela Vaida pentru Viva.ro.

În fiecare an, Mirela Vaida și soțul ei își fac timp pentru a pleca undeva doar ei doi. În acest fel, se deconectează de la rutină, iar în timpul petrecut singuri nici nu țin legătura cu copiii, ci doar cu cei care au grijă de ei. De altfel, nici când sunt copiii plecați undeva nu vorbesc cu ei.

ADVERTISEMENT

“Ne reconectăm. Copiii înțeleg, acceptă foarte ușor și noi nu vorbim deloc cu ei în săptămâna în care plecăm în vacanță. Tocmai, pentru că nu vrem să creăm legătura aceasta de dependență, nici când pleacă ei în tabere sau la bunici nu vorbim deloc câte o săptămână.

Ci numai cu cei din familie care au rămas să aibă grijă de copii, dar niciodată nu vorbim cu copiii”, a mai declarat prezentatoarea de televiziune pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Ce destinație au ales Mirela Vaida și soțul ei

Mirela Vaida și partenerul ei de viață au ales să meargă în sudul Italiei, acolo unde au descoperit farmecul orașelor mici. Cei doi au mers în regiunea Puglia, pentru că prezentatoarei îi place foarte mult marea.

Deși nu au planificat această vacanță, cei doi s-au simțit foarte bine și au făcut o alegere bună. În cele din urmă, totul a ieșit foarte bine, după cum a mai declarat vedeta.

“Mie îmi place foarte mult marea și anul acesta am ales regiunea Puglia. Dar îți spun drept, că am venit efectiv ca doi aventurieri. Și așa eram obosiți după aterizarea de la Paris și nu știam dacă vom pleca la Bari. Deci nu ne-am făcut niciun plan.

Ne-am făcut bagajul și eram efectiv pregătiți să ne întoarcem acasă, în cazul în care se amâna prea mult zborul. Nu ne-am făcut planul niciun plan despre nimic

. Am zis, ‘mergem fără să știm unde și nici ce vizităm.’ Și eu cred că vacanțele acestea neprogramate sunt cele mai frumoase”, a mai spus Mirela Vaida.

Pentru a se putea deplasa în voie, cei doi au închiriat o mașină și s-au cazat într-o cameră săpată în stâncă, lucru specific acestei zone. Au mers zilnic pe jos, dar nu au simți oboseala și s-au bucurat de împrejurimi.

Înainte de această escapadă, cei doi au mers alături de copii la Disneyland. Pentru a face față unei astfel de distracții, prezentatoarea a fost nevoită să intre în mintea copiilor.

ADVERTISEMENT
Tags:
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
Ucraina, păcălită de România: explicația unui paradox în favoarea noastră ANALIZĂ
Ucraina, păcălită de România: explicația unui paradox în favoarea noastră ANALIZĂ
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Primul mesaj al trupei Coldplay după concert. Babasha va urca şi în a...
Primul mesaj al trupei Coldplay după concert. Babasha va urca şi în a doua seară de spectacol cu ei pe scenă
Milionara Diana Şucu vrea să se interzică manelele în România după ce Babasha...
Milionara Diana Şucu vrea să se interzică manelele în România după ce Babasha a cântat pe scenă cu Coldplay: „As spune DA,DA,DA!”
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Subiectul SCHENGEN în consiliul JAI. Care este soarta ROMÂNIEI
Subiectul SCHENGEN în consiliul JAI. Care este soarta ROMÂNIEI
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
Efectul plăților fără numerar. Cum te trezești fără bani pe card
Efectul plăților fără numerar. Cum te trezești fără bani pe card
Doliu uriaș în familia Elwirei și a lui Mihai Petre. Cei doi sunt...
Doliu uriaș în familia Elwirei și a lui Mihai Petre. Cei doi sunt distruși de durere: ”Îmi va fi atât de dor”
„Atunci am învățat «limba bătăii». Zâmbeam la milițieni și la mineri când ei...
„Atunci am învățat «limba bătăii». Zâmbeam la milițieni și la mineri când ei mă loveau și mai tare”. Mineriada din 13-15 iunie 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”
Pod spectaculos, vechi de 111 ani, demolat ilegal. Unde se afla construcția care...
Pod spectaculos, vechi de 111 ani, demolat ilegal. Unde se afla construcția care îi fascina pe turiști