Fotbal international

Motivul pentru care Thomas Tuchel a fost demis de la PSG! Totul are legătură cu derapajul lui Colţescu

26.12.2020 | 16:29
Motivul pentru care Thomas Tuchel a fost demis de la PSG Totul are legatura cu derapajul lui Coltescu
ADVERTISEMENT

Germanul Thomas Tuchel ar fi fost demis de cei de la PSG după ce a dorit ca fotbaliștii formației franceze să încheie pe teren jocul cu Bașakșehir  din Liga Campionilor, atunci când Sebastian Colțescu a fost acuzat de rasism, scriu jurnaliștii de la AS.

Mai exact, Tuchel le-ar fi spus fotbaliștilor săi să nu plece la vestiare în semn de protest față de acuzațiile de rasism la adresa arbitrului român și să stea pe teren.

ADVERTISEMENT

Antrenorul ar fi stat pe bancă câteva minute, cât a durat scandalul de pe teren, iar împreună cu un membru al staff-ului, ar fi zis că totul este un complot împotriva echipei franceze, informează spaniolii.

Neamțul a avut un dialog aprins cu un fotbalist advers

Potrivit AS, tehnicianul în vârstă de 47 de ani ar fi rămas fără susținerea vestiarului în acel moment, dar și fără cea a conducerii. Antrenorul german a fost dat afară chiar înaintea Crăciunului.

ADVERTISEMENT

Pe 8 decembrie, Sebastian Colțescu a cauzat un scandal uriaș în timpul jocului dintre PSG și Bașakșehir din Liga Campionilor, după ce a fost acuzat că l-a identificat ca fiind ”ăla negru” pe Pierre Webo, oficial al echipei din Turcia.

Ambele formații au părăsit terenul, iar partida s-a disputat a doua zi și s-a terminat cu 5-1 pentru PSG. În timpul jocului, antrenorul german și fotbalistul Fredrik Gulbrandsen de la Istanbul Basaksehir au fost văzuți având un dialog aprins după ce partida dintre PSG și echipa din Turcia a fost întreruptă, iar arbitrul Sebastian Colțescu a fost acuzat că este rasist.

ADVERTISEMENT

Dialogul lui Tuchel cu Gulbrandsen

Tehnicianul francezilor nu s-a grăbit să-l acuze pe arbitru de rasism  și l-a întrebat pe fotbalistul turcilor dacă a auzit remarca rasistă, spunându-i să se calmeze. Mai jos este dialogul dintre cei doi:

Gulbrandsen: „Este o remarcă rasistă”

Tuchel: „L-ai auzit să o spună?”

Gulbrandsen: „Nu…”

Tuchel: „Atunci calmează-te”

Gulbrandsen: „Dar a recunoscut că a zis-o!”

Tuchel: „Nu știi asta”

Mulți oameni din fotbal au spus că acuzațiile la adresa lui Sebastian Colțescu sunt exagerate, iar Marius Avram i-a luat apărarea recent.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii de la L’Equipe scriu că Pochettino s-a înțeles cu PSG până în iunie 2023. Le Parisien confirmă informația și mai notează că echipa franceză va plăti 7 milioane de euro ca despăgubire pentru antrenorul german și staff-ul său. Tehnicianul neamț nu mai era dorit nici de vedetele echipei.

ADVERTISEMENT