Life

Motivul pentru care Xonia nu merge niciodată la plajă. Ce a pățit artista: ”A fost foarte nasol”

Xonia nu merge niciodată la plajă și evită pe cât se poate soarele. Care este motivul și ce a pățit faimoasa artistă, de fapt?
22.07.2023 | 21:47
Motivul pentru care Xonia nu merge niciodata la plaja Ce a patit artista A fost foarte nasol
Motivul pentru care Xonia nu merge niciodată la plajă. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Xonia nu merge niciodată la plajă. Una dintre cele mai apreciate cântărețe din România face tot posibilul să evite soarele. Care este însă motivul și ce a pățit aceasta cu ani urmă?

Motivul pentru care Xonia nu merge niciodată la plajă

Xonia, care recent a avut niște probleme cu oamenii legii, spune că nu merge niciodată la plajă. Într-un interviu acordat, vedeta a dezvăluit că în trecut a făcut insolație, iar întreg incidentul a fost unul extrem de neplăcut.

ADVERTISEMENT

Nu este clar ce a pățit artista, cert este că a avut numeroase reacții în lanț. De atunci, în fiecare an își face toată analizele în Australia și își verifică toate punctele de pe corp. Îi e frică de eventualele probleme de sănătate și face tot posibilul să le prevină.

„Am făcut la un moment dat insolație, a fost foarte nasol, și de atunci încerc să mă feresc. Am avut o grămadă de reacții atunci și nu îmi mai trebuie.M-am învățat minte. Sincer, în fiecare an când mă duc acasă în Australia îmi fac toate analizele și tot ce ține de sănătate.

ADVERTISEMENT

Dar mai ales am grijă să îmi verific fiecare punct de pe corp, fiecare aluniță, ca să mă asigur că nu a mai crescut, că este în regulă. Încerc foarte mult să previn toate lucrurile astea”, a declarat Xonia pentru Ego.ro.

Cum se bronzează artista

Artista a mai dezvăluit sursei citate că în Australia, unde s-a și născut, soarele arde cu mult mai rău decât în Europa. Tocmai din acest motiv, încă de când era mică era învățată să se protejeze atât cât poate. Și totuși cum se bronzează Xonia dacă nu merge la plajă?

ADVERTISEMENT

Artista spune că are pielea albă și că nici la solar nu merge pentru că se arde. Uneori apelează la bronzul pe bază de cremă și e mulțumită de rezultate. În rest, aceasta preferă să nu aibă probleme la nivelul pielii și alege să fie sănătoasă.

„Ăsta pentru mine este un bronz. Eu sunt foarte albă de fel și nu stau la solar, nici nu stau la soare pentru că sunt prea albă și mă ard. Sincer prefer să nu am probleme la nivelul tenului și să fiu sănătoasă, așa că eu optez pentru o bronzare organică.

ADVERTISEMENT

În momentul de față s-a cam luat, dar să știți că încă sunt bronzată. Nu la intensitatea la care sunt imediat după ce mă bronzez, dar chiar sunt. O să văd data viitoare dacă o să pot să mă bronzez cu o nuanță mai închisă”, a mai adăugat cântăreața.

ADVERTISEMENT