Life

Motivul real pentru care Sam Asghari a părăsit-o pe Britney Spears. Ce i-ar fi făcut artista, de fapt, acestuia

De ce a ales Sam Asghari să se despartă de Britney Spears. Ce gest ar fi făcut cântăreața, în realitate, față de soțul său.
18.08.2023 | 08:15
Motivul real pentru care Sam Asghari a parasito pe Britney Spears Ce iar fi facut artista de fapt acestuia
De ce a ales Sam Asghari să se despartă de Britney Spears. Ce gest ar fi făcut cântăreața, în realitate, față de soțul său. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Motivul real pentru care Sam Asghari a părăsit-o pe Britney Spears la nici un an de la nuntă. Ce i-ar fi făcut artista, de fapt, acestuia. Actorul de 29 de ani a părăsit casa în care locuia cu vedeta în vârstă de 41 de ani.

De ce a ales Sam Asghari să se despartă de Britney Spears. Ce gest ar fi făcut cântăreața, în realitate, față de soțul său

De ce a ales Sam Asghari să se despartă de Britney Spears. Aceasta este curiozitatea pe care o au foarte multe persoane legat de cuplu care a pus capăt mariajului la doar un an de când și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Ce gest ar fi făcut cântăreața, în realitate, față de soțul său. Potrivit unor persoane apropiate celor doi, actorul crede că îndrăgita artistă nu a fost fidelă în timpul relației amoroase. Daily Mail arată că vedeta și-a înșelat partenerul de viață cu un angajat care lucrează pe proprietatea din California de Sud.

În plus, tânărul de 29 de ani susține că are o filmare care atestă faptul că solista a călcat strâmb. Nu este clar dacă zvonurile privind infidelitatea sunt adevărate, dar chiar și așa cei doi au avut parte de o ceartă cumplită.

ADVERTISEMENT

După aceste momente actorul și-a făcut bagajele și s-a mutat din căminul conjugal. Se întâmpla în urmă cu 3 săptămâni. La scurt timp după plecarea din casă Sam Asghari i-a cerut lui Britney Spears divorțul oficial.

În urmă cu puțin timp a făcut și o declarație pe marginea separării, solicitând jurnaliștilor să fie „amabili și grijulii” legat de acest subiect. Soțul cântăreței este perfect conștient că nu va avea intimitate până la semnarea actelor de divorț.

ADVERTISEMENT

Sam Asghari, mesaj după despărțirea de Britney Spears

„După 6 ani de dragoste și angajament unul față de celălalt, soția mea și cu mine am decis să încheiem călătoria noastră împreună. Vom păstra dragostea și respectul pe care le avem unul față de celălalt. 

Îi doresc totdeauna tot binele. La naiba se întâmplă. Cererea de intimitate pare absurdă, așa că voi cere doar tuturor, inclusiv media, să fie amabili și grijulii”, a scris Sam Asghari pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Mai mult, în documentele depuse la cererea de divorț se arată „diferențe ireconciliabile” între actor și Britney Spears care nu a făcut nicio declarație până acum. Blondina le-a transmis celor care o urmăresc că vrea să cumpere un cal.

ADVERTISEMENT
Tags: