Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mustață, ți-au plăcut schimbările la pauză? „Zi proastă! Ferguson, mai neinspirat”

Gheorghe Mustață a vorbit despre schimbările de la FCSB la pauza meciului cu U Cluj. Ce a spus liderul Peluzei Nord despre Gigi Becali.
03.10.2023 | 13:50
Mustata tiau placut schimbarile la pauza Zi proasta Ferguson mai neinspirat
Mustață a vorbit despre schimbările de la pauza meciului FCSB - U Cluj 2-2. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a remizat cu U Cluj, scor 2-2 în etapa a 11-a din SuperLiga. Echipa lui Elias Charalambous a ratat șansa de a-și consolida poziția în fotoliul de lider, iar CFR Cluj s-ar putea apropia la un singur punct, dacă va câștiga restanța cu Sepsi de la mijlocul săptămânii.

Mustață, ți-au plăcut schimbările la pauză? „Zi proastă! Ferguson, mai neinspirat”

FCSB a intrat în avantaj la pauză. Joyskim Dawa și Adrian Șut au marcat pentru formația „roș-albastră”, în timp ce Dan Nistor a marcat singurul gol al clujenilor din prima repriză. Bogdan Mitrea a restabilit egalitatea în minutul 88 cu o lovitură de cap din pasa aceluiași Dan Nistor.

ADVERTISEMENT

La pauza meciului, FCSB a efectuat nu mai puțin de trei schimbări. Andrea Compagno, Damjan Djokovic și Mihai Lixandru au intrat în locurile lui Octavian Popescu, Ovidiu Popescu, respectiv Joyskim Dawa.

„Sincer, sunt aceleași schimbări, dacă stăm să calculăm. Și la Sepsi au fost schimbările astea și am câștigat meciul. Asta este, a prins o zi mai proastă.

ADVERTISEMENT

Dacă nu-l băga pe Compagno sau îl scotea pe Băluță, când Băluță a jucat. Asta este, a prins o zi mai proastă”, a declarat Gheorghe Mustață, la FANATIK SUPERLIGA.

Mustață, dezvăluiri despre Charalambous: „Întrebați-mă pe mine cât muncește”

În ciuda schimbărilor pe care Gigi Becali le face la echipă, Mustață a făcut dezvăluiri despre Elias Charalambous și a precizat că anrenorul cipriot muncește foarte mult alături de jucători. În altă ordine de idei, liderul Peluzei Nord este convins că toate echipele dau totul pe teren contra roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

„(n.r. neinspirat Freguson?) Asta este, mergem înainte. Mai neinspirat a fost. Poate nu ați văzut pregătirea jucătorilor și cât muncește omul ăsta acolo (n.r. Elias Charalambous). Întrebați-mă pe mine. Eu vă spun, 100%.

Vivi (n.r. Răchită), tu ai fost fotbalist! Ai prins toate meciurile bune și reprizele din campionat? Poți să spui că toate echipele joacă la capacitate maximă cu noi. Nu toate meciurile sunt la fel”, a spus Mustață.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj poate veni la un punct în spatele FCSB

După remiza cu U Cluj, FCSB a ajuns la 26 de puncte în 11 meciuri. Formația finanțată de Gigi Becali rămâne lider în clasament, cu patru puncte avans față de CFR Cluj, însă cu un meci în plus. Echipa lui Andrea Mandorlini primește vizita celor de la Sepsi, joi, 5 octombrie, în meciul restanță din etapa a 5-a.

Cu o victorie, CFR Cluj se poate apropia la un singur punct de lider. Înainte de pauza cauzată de meciurile echipelor naționale, CFR Cluj joacă împotriva lui Dinamo. De cealaltă parte, FCSB evoluează în deplasare cu FC Botoșani.

HORIA IVANOVICI vă invită „Să facem show” la FANATIK SUPERLIGA, LIVE, doar pe www.fanatik.ro în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. În aceleași zile, de la ora 17:30, emisiunea se vede în reluare pe pagina de facebook Horia Ivanovici, dar și pe canalul de Youtube FANATIK.

Gigi Mustață, reacție după schimbările din FCSB - U Cluj 2-2

ADVERTISEMENT