Sport

Mutare importantă pe piaţa drepturilor tv din România! Competiţia în care joacă Messi, Neymar şi Mbappe va fi transmisă online

O nouă competiţie fotbalistică este disponibilă microbiştilor din România. Cupa Franţei nu va fi transmisă la tv, însă este disponibilă online.
07.01.2023 | 18:05
Mutare importanta pe piata drepturilor tv din Romania Competitia in care joaca Messi Neymar si Mbappe va fi transmisa online
Messi, Neymar şi Mbappe la PSG. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Microbiştii din România au parte de o nouă competiţie fotbalistică în România. Cupa Franţei va putea fi urmărită online începând cu acest sezon, însă iubitorii fotbalului trebuie să aibă un abonament.

Mutare importantă pe piaţa drepturilor tv din România! Cupa Franţei este transmisă online

Trustul Intact a anunţat că toate meciurile din Cupa Franţei sunt disponibile pe platforma online Antena Play. Posturile tv din trust nu vor transmite meciurile, însă toate confruntările vor fi disponibile online.

ADVERTISEMENT

Primele meciuri disponibile pe platformă se dispută în acest weekend. PSG a obţinut calificarea după un meci câştigat cu 3-1 împotriva celor de la Chateauroux. La parizieni au jucat nume importante precum Keylor Navas sau Marquinhos.

În schimb, vedetele Leo Messi, Kylian Mbappe sau Neymar au lipsit. Jucătorii importanţi sunt menajaţi deocamdată pentru confruntările din Ligue 1 şi mai ales, faza eliminatorie din UEFA Champions League.

ADVERTISEMENT

Leo Messi va continua pentru încă un sezon la Paris!

Competiţia este una de o importanţă aparte pentru Leo Messi. Dacă va câştiga în acest sezon Cupa Franţei, starul argentinian va avea în vitrină un trofeu pentru fiecare competiţie în care a evoluat de-a lungul carierei.

Sunt şanse ca Leo Messi să continue la PSG şi în sezonul viitor. Deşi este dorit în Arabia Saudită lângă Cristiano Ronaldo, Leo Messi şi-a dat acordul pentru a continua la Paris măcar pentru încă un sezon.

ADVERTISEMENT

Nantes, câştigătoarea en-titre a Cupei Franţei

Conform ultimelor informaţii publicate de presa internaţională, Leo Messi va semna în viitorul apropiat. Starul argentinian s-a întors la antrenamente în această săptămână, după pauza pentru Campionatul Mondial.

Prima rundă a Cupei Franţei se dispută în acest weekend, urmând ca faza 16-imilor să aibă loc tot în această lună, în finalul de săptămână 20-22 ianuarie. Nantes este deţinătoarea trofeului.

ADVERTISEMENT

Programul complet: 

  • 32-imi: 6-8 ianuarie
  • 16-imi: 22 ianuarie
  • Optimi: 8 februarie
  • Sferturi: 1 martie
  • Semifinale: 5 aprilie
  • Finala: 29 aprilie
ADVERTISEMENT