Sport

Leo Messi s-a întors la PSG! Mesajul campionului mondial după primirea grandioasă a francezilor. Video

Leo Messi s-a întors la treabă și a transmis un mesaj după primirea călduroasă de care a avut parte la revenirea în lotul lui PSG.
04.01.2023 | 19:09
Leo Messi sa intors la PSG Mesajul campionului mondial dupa primirea grandioasa a francezilor Video
Leo Messi s-a întors la Paris. Sursa: Facebook PSG
ADVERTISEMENT
04-01-2023
17:16

Lionel Messi, impresionat de primirea măreață la revenirea în lotul lui PSG

Lionel Messi, campion mondial cu naționala Argentinei în 2022, a avut parte de o primire călduroasă la revenirea, la antrenamentele lui PSG. Coechipierii din lotul campioanei Franței au făcut un tunel și l-au aplaudat la scenă deschisă pe „decarul” naționalei Albiceleste. 

Fotbalistul argentinian a avut doar cuvinte de mulțumire pentru primire și a dezvăluit că va reveni la pregătirile fizice. „Vreau să le mulțumesc tuturor pentru primirea de care am avut parte, de la toți angajații până la coechipierii mei și întregul staff. Sunt fericit și mă voi pregăti pentru provocările următoare. 

Mă voi pregăti fizic, mă voi antrena bine pentru a căpăta ritm astfel încât să fiu gata atunci când staff-ul decide că sunt pregătit de joc”, este mesajul lui Lionel Messi, potrivit site-ului oficial al celor de la PSG. 

Au trecut mai mult de două săptămâni după succesul fantastic reuşit de Argentina la Cupa Mondială, după o finală epică împotriva Franţei, câştigată după loviturile de departajare de “pume”, scor 4-3.

Leo Messi s-a întors la PSG!

Leo Messi s-a întors pe 4 ianuarie la PSG, echipă alături de care şi-a reluat antrenamentele. Argentinianul a fost felicitat de francezi, chiar dacă a învins în finală reprezentativa “Cocoşului Galic”, la capătul unui meci epic. Superstarul s-a bucurat de o gardă de onoare din partea colegilor, primind şi un trofeu din partea parizienilor.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO:

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Paris Saint-Germain (@psg)

Campionul mondial a fost felicitat şi de Neymar, cei doi rivali întâlnindu-se în vestiar. Era aşteptat un duel între Messi şi Neymar în semifinalele Mondialului, însă Croaţia a stricat aceste planuri şi a eliminat naţionala “carioca”.

Neymar s-a întâlnit cu Messi. Sursa foto: PSG
Neymar s-a întâlnit cu Messi. Sursa foto: PSG

Messi aşteptat să semneze un nou contract cu parizienii

Leo Messi a intrat în ultimele 6 luni de contract cu PSG. Starul argentinian şi-a dat acordul pentru a mai evolua încă un sezon la formaţia de pe Parc des Princes, astfel că semnarea unui nou contract este aşteptată în următoarele săptămâni.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul Fabrizio Romano anunţă că Leo Messi va semna un contract valabil până în 2024 cu PSG, deşi este curtat intens şi de Al Hilal, mai ales după ce rivalii de la Al Nassr l-au transferat pe Cristiano Ronaldo:

„Nu se va semna nimic în această săptămână, nu e nicio grabă. Planul este clar: Messi va continua la Paris”, anunţă Romano.

ADVERTISEMENT

Barcelona nu a negociat cu Leo Messi

Leo Messi a jucat 19 meciuri în acest sezon la PSG, reuşind să marcheze 12 goluri şi să dea 14 pase decisive. În cele 53 de meciuri jucate pentru parizieni, Messi a marcat de 23 de ori şi a dat 29 de pase decisive.

Deşi oficialii Barcelonei au anunţat că vor să îl readucă pe Leo Messi în ultimii ani de carieră, nu au existat negocieri între cele două părţi. Messi a plecat gratis de pe Camp Nou la finalul sezonului 2021.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo şi Leo Messi s-ar putea duela din nou într-un meci direct, pe 19 ianuarie. PSG va juca două meciuri amicale în Arabia Saudită, cu Al Hilal şi Al Nassr, iar cele două staruri s-ar putea întâlni pe teren.


  • Cota NETBET pentru PSG: 2,70 este cota pentru „ambele marchează” la meciul Chateauroux – PSG! 

ADVERTISEMENT