Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Mutu e o variantă reală pentru CFR Cluj”. Analiză la Fanatik SuperLiga despre situația lui Mandorlini

Invitații lui Horia Ivanovici au făcut o analiză la FANATIK SUPERLIGA despre situația lui Andrea Mandorlini și posibilitatea lui Adrian Mutu de a veni la CFR Cluj.
21.12.2023 | 19:15
Mutu e o varianta reala pentru CFR Cluj Analiza la Fanatik SuperLiga despre situatia lui Mandorlini
Invitații lui Horia Ivanovici au făcut o analiză la FANATIK SUPERLIGA despre situația lui Andrea Mandorlini și posibilitatea lui Adrian Mutu de a veni la CFR Cluj.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a avut 6 meciuri în campionat fără reușită după victoria cu Farul Constanța din etapa 14, scor 3-1. La FANATIK SUPERLIGA, Horia Horia Ivanovici, Adrian Ilie și Robert Niță au făcut o analiză despre situația lui Andrea Mandrolini, dar au vorbit și despre posibilitatea ca Adrian Mutu să vină la CFR Cluj.

Analiză la Fanatik SuperLiga despre situația lui Mandorlini la CFR Cluj

La FANATIK SUPERLIGA, Adrian Ilie a făcut o analiză despre situația lui Andrea Mandorlini la CFR Cluj. “Cobra” este de părere că tehnicianul italian ar trebui să le dea mai multă încredere jucătorilor formației ardelene.

ADVERTISEMENT

“Nu sunt în formă, așa cum începuseră ei campionatul. Au câteva etape de când nu fac mai nimic. Au ocazii să facă 2-0, nu fac. Au ocazii să facă 2-1, nu fac și după îi pedepsește jocul și iau bătaie. Ține și de valoarea jucătorilor. Au ocazii.

Sunt neinspirați jucătorii. Din punctul meu de vedere, Mandorlini ar trebui să le dea mai mare încredere. Ei nu au încredere și din cauza rezultatelor din ultimele etape. O să vacanța de iarnă, o să mai aducă fotbaliști”, a spus Adrian Ilie.

ADVERTISEMENT

„Mutu e o variantă reală pentru CFR Cluj”

Horia Ivanovici și Robert Niță au discutat și despre Adrian Mutu ca o variantă reală pentru CFR Cluj. La FANATIK SUPERLIGA, moderatorul și analistul au mai vorbit și despre faptul că viitorul lui Andrea Mandorlini poate fi decis de rezultatul meciului cu U Cluj.

“Vine și Mutu. Eu cred că Mandorlini, indiferent de ce face cu U Cluj, are șanse mari să plece. Eu cred că Mutu este o variantă reală pentru CFR. A beneficiat de foarte multă răbdare”, a declarat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

“Eu cred că dacă Mandorlini bate U Clujul are șanse mari să rămână. Mutu e o variantă reală, e clar. Mai ales că el nu e fericit acolo. Iar Neluțu Varga niciodată nu și-a ascuns simpatia față de Mutu. Au o relație specială și în afara antrenoratului.

Este unul dintre băieții apropiați cu care el vorbește. Eu știu că dacă Mandorlini bate Universitatea Cluj va continua, cu lotul îmbunătățit, și în 2024. La U Cluj nu va juca Nistor și e pierdere mare pentru ei”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Adrian Mutu la CFR Cluj în locul lui Andrea Mandorlini?

ADVERTISEMENT