Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„N-o să plâng dacă pică iar Dinamo”. Gigi Mustață anticipează derby-ul de B, Dinamo – CSA

Gigi Mustață anticipează derby-ul de "Serie B" dintre Dinamo și CSA Steaua. Liderul Peluzei Nord a vorbit despre rivala de tradiție a celor de la FCSB.
30.11.2023 | 21:25
No sa plang daca pica iar Dinamo Gigi Mustata anticipeaza derbyul de B Dinamo  CSA
Gigi Mustață anticipează derby-ul de "Serie B" dintre Dinamo și CSA Steaua. Liderul Peluzei Nord a vorbit despre rivala de tradiție a celor de la FCSB.
ADVERTISEMENT

FCSB a învins-o pe Dinamo în etapa 17 a SuperLigii, scor 1-0. După duelul de pe Arena Națională liderul Peluzei Nord a vorbit despre “roș-albaștrii” și își dorește ca elevii lui Charalambous să ia titlul înainte de finalul campionatului. Gigi Mustață a mai anticipat și derby-ul de “Serie B” dintre Dinamo și CSA Steaua.

Reacția lui Gigi Mustață după FCSB – Dinamo 1-0: “Un derby adevărat”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Mustață a vorbit după meciul dintre FCSB – Dinamo, scor 1-0. Liderul Peluzei Nord susține că a fost un derby pe măsura tradiției și își dorește ca “roș-albaștrii” să devină campioni cu câteva etape înainte.

ADVERTISEMENT

“Un derby adevărat și lucrurile au fost foarte bune. Din punctul nostru de vedere a fost frumos. Un derby pe măsură și Dinamo nu trebuie să fie de luat în râs, pentru că ați văzut și dumneavoastră ce s-a întâmplat și la meciul cu Craiova, la ei acasă. 

Mai ales și cu ambiția lor și pentru fani, pentru toată lumea. Ultimele 10 minute au fost în suspans. Important este că am câștigat și că ne-am distanțat la 5 puncte. Sperăm ca pe viitor să ne distanțăm mai mult și să luăm campionatul cu 2-3 etape înainte”, a spus Gigi Mustață.

ADVERTISEMENT

Gigi Mustață anticipează derby-ul de B, Dinamo – CSA: “N-o să plâng dacă pică iar Dinamo”

Gigi Mustață a anticipat derby-ul de “Serie B” dintre Dinamo și CSA Steaua: “(n.r. De ce le-ați strigat Serie B?) Păi nu sunt pe penultimul loc? Să fiu sincer, nu îmi doresc să retrogradeze. Pentru că e frumos spectacolul.

Eu spun că Dinamo își va reveni cât de curând și în iarnă, acum, vor face transferuri și nu vor retrograda. Acum doi ani mi-am dorit să retrogradeze, dar acum nu îmi mai doresc. N-o să plâng dacă pică iar Dinamo, îți dai seama.

ADVERTISEMENT

O să fie derby cu Dinamo – CSA. Au venit jucătorii lângă noi, am cântat împreună. Important pentru noi a fost rezultatul, pentru că ne-am încurcat cu echipele mici”, a declarat Gigi Mustață, la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Mustață a vorbit despre “bombardamentul” cu petarde de la derby

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă a declarat la FANATIK SUPERLIGA că a făcut apel să nu se mai arunce în teren cu petarde şi fumigene şi spune că de acum încolo o să îşi asume el această chestiune.

ADVERTISEMENT

“Nu s-a aruncat în jucători cu petardele. Eu am spus de foarte multe ori să nu se arunce în teren, fac apel. Că mai găseşti câte unul care aruncă, asta este. Cine a aruncat? În ce jucători a aruncat?

În momentul în care s-a creat acel conflict între jucători, s-a aruncat în teren, este adevărat. În momentul în care opreşti meciul, rişti să primeşti amendă. Eu am făcut apel să nu se mai arunce în teren”, a mai spus liderul Peluzei Nord.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Gigi Mustață, sărbătoare după FCSB - Dinamo 1-0

ADVERTISEMENT
Tags: