Sport

Oficial. Nicolae Constantin s-a despărțit de Petrolul. Noul antrenor, prezentat: „Voi face un vestiar de temut!”. Video

Nae Constantin s-a despărțit oficial de Petrolul. Antrenorul și-a anunțat demisia după meciul pierdut de „găzari” scor, 0-5 cu FC Botoșani. Cine este noul tehnician al „găzarilor”.
08.02.2023 | 12:38
Oficial Nicolae Constantin sa despartit de Petrolul Noul antrenor prezentat Voi face un vestiar de temut Video
Petrolul este pe locul 8 în SuperLiga, cu 30 de puncte. Sursă foto: captură YouTube Petrolul Ploiești
ADVERTISEMENT
08-02-2023
10:44

Petrolul Ploiești și-a prezentat noul antrenor

Florin Pîrvu este noul antrenor al „lupilor galbeni” și va debuta în SuperLiga la meciul cu FC Hermannstadt din etapa a 25-a. Antrenorul în vârstă de 47 de ani a pregătit ultima oară o echipă din China: Henan Songshan Longmen U19 și este chiar nașul lui Nae Constantin. 

Noul tehnician a fost prezentat în cadrul unei conferințe de presă, în care a declarat: „Am avut o discuție cu băieții, i-am simțit puțin căzuți în vestiar, dar am ținut să îi încurajez. Cred foarte mult în ei. Așa cum au reușit până acum să adune puncte, o vor face în continuare. Tot ce s-a întâmplat recent a fost un duș rece, cu gheață.

Sunt bucuros să fiu aici, mă consider acasă. Mi-am dorit foarte mult să revin, ultima mea experiență ca antrenor aici a fost în 2014, împreună cu Răzvan Lucescu, când Petrolul a avut o echipă mai mult decât bună.

Urmează o serie de meciuri grele, dar nu este imposibil să adunăm puncte. Trebuie să facem un grup unit. Cunosc foarte bine ce înseamnă mentalitatea suporterului petrolist, care apreciază motivația, ambiția arătate pe teren, dublate de succes.

În discuțiile cu băieții, le-am transmis ce doresc de la ei. Unul dintre puncte a fost acesta: vreau să redevenim un grup unit. Cred că voi reuși să fac din acest vestiar unul de temut”.

07-02-2023
16:11

Florin Pîrvu, noul antrenor de la Petrolul Ploieşti!

Florin Pîrvu va prelua Petrolul de la Nae Constantin. Între iunie şi septembrie 2014 a fot antrenorul secund al lui Răzvan Lucescu la echipa “lupilor galbeni”. Pîrvu este nimeni altul decât naşul lui Nae Constantin: 

„A fost simplu. Petrolul e echipa mea de suflet. Am ales imediat, nu am stat să mă gândesc. Am speranțe mari. Voi lucra cu staff-ul lui Nae, finul meu, de care sincer îmi pare rău. De mâine sunt la antrenament”, a declarat Pîrvu pentru Gsp.

07-02-2023
12:14

Nae Constantin s-a despărțit oficial de Petrolul Ploiești

Nae Constantin a plecat după un sezon și jumătate petrecut pe banca celor de la Petrolul Ploiești. Anunțul oficial a fost făcut de prahoveni pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Fostul antrenor al „lupilor galbeni” își anunțase demisia încă de la finalul partidei pierdute de Petrolul, scor 0-5 cu FC Botoșani. Tehnicianul și-a menținut intenția, iar în cursul zilei de marți, 7 februarie, și-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu Petrolul Ploiești.

„Mulțumim, Nicolae Constantin!

Imediat după meciul pierdut de la Botoșani, Nicolae Constantin si-a anunțat intenția de a demisiona din funcția de antrenor principal al echipei noastre. Decizie pe care si-a menținut-o, iar, astăzi, tehnicianul a ajuns la un acord cu clubul nostru, privind încetarea colaborării pe cale amiabilă.

În funcție din vara anului 2021, Nicolae Constantin a fost cel sub mandatul căruia, la finele stagiunii precedente, FC Petrolul a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc, după o pauză de șapte ani. Acum, Constantin lasă echipa pe locul opt în Superliga, după 23 de etape, cu un total de 30 de puncte, un bilanț mai mult decât onorabil pentru o nou promovată.

Mulțumim, Nicolae Constantin, și mult succes pe mai departe!
În ceea ce privește viitoarea componență a staffului tehnic, aceasta va fi definitivată in perioada imediat următoare”
se arată pe pagina oficială de Facebook a celor de la Petrolul Ploiești.

Ploieștenii au pierdut fără drept de apel în nordul Moldovei, scor 0-5, acesta fiind al treilea eșec consecutiv.

Nae Constantin vrea să plece de la Petrolul

La finalul partidei FC Botoșani – Petrolul 5-0, din etapa a 24-a din SuperLiga, Nae Constantin a părut resemnat cu situația de la echipă și a anunțat că a informat conducerea clubului de faptul că vrea să plece.

ADVERTISEMENT

”Umilință. Cred că e etapa umilințelor asta și noi am făcut parte din ea. Îmi e greu să îmi găsesc cuvintele. Sunt principalul vinovat. E momentul să se încheie un ciclu la Petrolul.

Simt că nu mai pot, am vorbit și cu conducerea și cred că ar fi timpul să mă opresc. Asta am spus conducerii. Mi-au zis să nu mă grăbesc, dar asta e decizia mea.

ADVERTISEMENT

Cred că nu e totul pierdut și cred că altcineva ar putea să ducă mai departe munca mea de un an și jumătate. Simt că nu pot să duc mai departe munca asta”, a declarat Nae Constantin, cel care a declanșat scandalul ce a dus la despărțirea de Gabi Tamaș.

Fanii, acuze dure după umilința de la Botoșani

Înfrângerea grea de la Botoșani i-a lăsat fără cuvinte pe oficialii celor de la Petrolul. ”Scuze. Nimic altceva de spus…”, a fost postarea făcută pe pagina de Facebook a clubului prahovean.

ADVERTISEMENT

În schimb, fanii au reacționat imediat și au lăsat comentarii acide. ”Vă mulțumim ca azi ați fost online! Nae, cel mai liniștit dintre pământeni!” sau ”La Botoșani nu este decât un deja’vu. Băieții știu ce zic”, au scris suporterii ”lupilor galbeni.

”Nu mai vor să joace, asta este…”, ”Hmmm… rușineeeeeeeeeeeeeeee, nici nu vă mai înjur…”, ”Nae e aproape de infarct așa că trebuie să chemăm SMURDUL (Mulțescu) să ne salveze. Altă șansă nu avem” sau ”La anul la matineu. Ne este dor de sud Dinamo și sud Steaua!”, sunt alte comentarii ale fanilor.

ADVERTISEMENT

Au fost și suporteri care le-au luat apărarea jucătorilor după această înfrângere rușinoasă: ”Și echipe cu jucători de sute de milioane de euro mai dau rateu, nu mai aveți pretenții de Champions League cu jucători cu salariile neplătite, suporterilor adevărați!!!”, ”Unde lipsesc banii, lipsesc și rezultatele…” sau ”Nu poți face performanță cu burta goală”.

ADVERTISEMENT
Tags: