Life

Nae Lăzărescu ar fi împlinit 81 de ani. Ce face și din ce trăiește văduva actorului. A fost cea de-a cincea soție a comediantului

Nae Lăzărescu a fost însurat de cinci ori, ultima lui soție trăind acum dintr-un salariu modest de la teatru.
08.09.2022 | 06:25
Nae Lazarescu ar fi implinit 81 de ani Ce face si din ce traieste vaduva actorului A fost cea dea cincea sotie a comediantului
Nae Lăzărescu ar fi împlinit astăzi, pe 8 septembrie 2022, vârsta de 81 de ani. A fost căsătorit de cinci ori, cel mai lung mariaj fiind cu Marcela / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Regretatul Nae Lăzărescu, actorul care ar fi împlinit astăzi, 8 septembrie 2022, vârsta de 81 de ani, a fost căsătorit de cinci ori și are un singur copil, o fată, pe Simona. Cea mai longevivă dintre căsătoriile sale a fost cea cu Marcela, ultima lui soție, alături de care a trăit 25 de ani și care i-a fost colegă la Teatrul de Revistă Constantin Tănase.

8 septembrie 2022, ziua în care Nae Lăzărescu ar fi împlinit 81 de ani. Din ce trăiește ultima soție a actorului, Marcela

Mai tânără cu 27 de ani decât Nae Lăzărescu, Marcela Avram este un nume cunoscut în teatrul românesc, ea fiindu-i colegă la Teatrul de Revistă Constantin Tănase din București, apărând și pe scenă cu regretatul actor. Cei doi au fost căsătoriți mai bine de 25 de ani, iar relația lor, una extrem de fericită, a fost umbrită doar de regretul lui Nae Lăzărescu că nu au avut împreună un copil.

ADVERTISEMENT

“Cu a cincea nevasta sunt însurat de 25 de ani. Soția mea este o moldoveancă frumoasă, Marcela Avram, colegă de breaslă de-a noastră. Nu o pot minți, orice ar fi, că se prinde imediat! Cel mai mult regret că nu am niciun copil, mi-ar fi plăcut și mie să am pe cineva acum”, povestea Nae Lăzărescu pe când era în viață, pentru revista teatrului.

Apropierea celor doi este, poate, cel mai bine explicată de locul în care a fost înmormântat Nae Lăzărescu, decedat acum aproape 9 ani: cimitirul Nord din Focșani, alături de cei care i-au fost socrii, părinții Marcelei.

ADVERTISEMENT

Văduva lui Nae Lăzărescu nu a mai urcat pe scenă

Acum, Marcela Lăzărescu, cunoscută și ca Marcela Avram, își continuă cariera, trăind discret, la Teatrul de Revistă Constantin Tănase din București, acolo unde este șef serviciu organizare al instituției.

De altfel, din informațiile obținute de FANATIK, ea a refuzat să mai urce pe scenă, ca actriță, după moartea lui Nae Lăzărescu, preferând să ajungă în spatele scenei și să se ocupe de bunul mers al lucrurilor din cadrul teatrului.

ADVERTISEMENT

Ultima soție a lui Nae Lăzărescu, proces pe moștenire cu fiica actorului

Marcela Lăzărescu este plătită, ca șef de serviciu la Teatrul Constantin Tănase din București, cu puțin peste 4300 de lei, lunar. La capitolul obiecte de artă, economii sau credite, ultima soție a lui Nae Lăzărescu, actorul care ar fi împlinit 81 de ani, nu a completat nimic.

Conform declarației de avere depuse de Marcela Lăzărescu, ea deține, integral, două apartamente în București și unul în Focșani. De asemenea, tot în Capitală, are 25 % dintr-un al treilea apartament, restul de 75 % fiind deținut de Simona, singura fiică a lui Nae Lăzărescu.

ADVERTISEMENT

Între Simona, fiica lui Nae Lăzărescu, și Marcela, ultima soție a maestrului, a fost o relație cât se poate de tensionată. Simona susținea că Marcela nu l-ar fi lăsat pe Nae Lăzărescu să o viziteze. Chestiunea moștenirii lăsate de actor a fost, de altfel, tranșată într-un proces care a durat ani la rândul și care s-a finalizat cu stabilirea succesiunii în care Simona a obținut trei sferturi din apartamentul din București care era pe numele lui Nae Lăzărescu.

Nae Lăzărescu și Vasile Muraru, cuplul de aur al comediei românești

Actorul Nae Lăzărescu s-a născut pe 8 septembrie 1941, în București, într-o familie de cârciumari. De altfel, povestea Nae Lăzărescu, așa a avut ocazia să intre, pentru prima oară, în contact cu mari artiști. „Tata avea o cârciumă şi veneau artişti pe la el. Acolo i-am cunoscut, fiind foarte mic, pe Bimbo Mărculescu şi Vasile Tomazian, excepţionali actori de comedie.

Apoi, la cinematografe se desfăşurau mini spectacole de revistă, care durau cam o oră şi făceau tranziţia între două filme. Aşa i-am văzut pe Alexandru Giugaru, Nae Roman, Gogu Trestian sau Puiu Călinescu”, povestea Nae Lăzărescu, conform site-ului Teatrului Tănase.

Absolvent de Științe Economice, Nae Lăzărescu a ajuns să joace pe scena Teatrului de Revistă începând cu anul 1963, acolo unde a cunoscut celebritatea. Din 1982, alături de Vasile Muraru, Nae Lăzărescu a devenit una dintre cele mai cunoscute figuri din istoria cupletelor umoristice românești.

Pe lângă nenumăratele piese de teatru și scenete în care a apărut pe scenă, Nae Lăzărescu a avut multe apariții și în televiziune sau film. Născut pe 8 septembrie 1941, Nae Lăzărescu a încetat din viață pe 19 decembrie 2013, în București. Înmormântat în Focșani, Nae Lăzărescu are, acum, un bust la cimitir, comandat de Vasile Muraru, cel mai apropiat prieten și colaborator al său, acum director al teatrului la care au cunoscut celebritatea. și realizat de sculptorul Olimpiu Eli Petre, gratuit.

ADVERTISEMENT