Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Nana Antwi, emoţii mari la debutul pentru FCSB: “Îl simţeam cu multă presiune! Cartonaşul roşu a fost o palmă pentru el”

Florin Vulturar a dezvăluit că Nana Antwi a avut emoții mari la debutul pentru FCSB, atunci când a fost eliminat cu FC Botoșani.
09.03.2024 | 15:45
Nana Antwi emotii mari la debutul pentru FCSB Il simteam cu multa presiune Cartonasul rosu a fost o palma pentru el
Nana Antwi, emoţii mari la debutul pentru FCSB: “Îl simţeam cu multă presiune! Cartonaşul roşu a fost o palmă pentru el”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Nana Antwi a avut emoții mari la debutul pentru FCSB pe Arena Națională, iar Florin Vulturar a dezvăluit cum a reacționat „Racheta” după eliminare. Impresarul spune că fundașul dreapta mai are nevoie de timp pentru a se adapta în SuperLiga.

Nana Antwi, emoţii mari la debutul pentru FCSB: “Îl simţeam cu multă presiune! Cartonaşul roşu a fost o palmă pentru el”

Gigi Becali l-a dorit insistent pe Nana Antwi la FCSB, chiar dacă fundașul a avut o ofertă și de la Farul Constanța. Fotbalistul a debutat în primul „11” al „roș-albaștrilor” pe Arena Națională cu FC Botoșani, însă a bifat doar 17 minute pe teren.

ADVERTISEMENT

Nana Antwi a văzut cartonașul roșu, iar eliminarea de pe Arena Națională l-a afectat grav pe fundașul dreapta. Florin Vulturar a dezvăluit cum l-a simțit pe fotbalist înaintea și după sfârșitul confruntării cu „lanterna roșie”.

„Avantajul lui este că nu urmărește prea mult presa. De adaptat nu pot să zic că s-a adaptat, este greu. Știți când vorbeam că lui Ngezana îi trebuie cel puțin șase, șapte luni. Cam asta este rețeta, să zic că Nana s-a adaptat cât de cât în Europa, dar totuși a venit într-un alt mediu.

ADVERTISEMENT

Mai are nevoie de timp, cel puțin până în vară. A avut emoții foarte, foarte mari la debut, chiar vorbeam cu el după meci și era compleșit de emoții. Din sezonul viitor o să fie cu totul un alt jucător. Am vorbit cu o zi înainte de meci și îl simțeam emoționat și cu presiune”, a spus Vulturar.

„A fost o palmă pentru el, a avut multe de învățat”

„Aveam și eu emoții că nu o să îi fie foarte ok. Părerea mea este că emoțiile și presiunea le-au făcut să ia o decizie care nu a fost cea mai înțeleaptă. A fost o palmă pentru el, a zis că a avut multe de învățat din acel cartonaș roșu.

ADVERTISEMENT

Părerea mea este că l-a întărit. Nici mie nu îmi plac plângăcioșii, trebuie să fii bărbat la fotbal”, a declarat impresarul lui Nana Antwi la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct doar pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare luni, marți și vineri.

Mai poate FCSB să piardă titlul: „Aproape imposibil”

Giovanni Becali a vorbit despre lupta pentru titlul din SuperLiga, iar răspunsul lui merge la sufletul lui Gigi Becali. Celebrul impresar este convins că FCSB nu va avea probleme în campionat.

ADVERTISEMENT

“E aproape imposibil. Dacă îl pierde și de data aceasta… Ar fi o tragedie mare pentru suporteri, pentru proprietar, pentru oricine. Eu nu cred că se mai poate întâmpla ceva.

Numai o minune poate să se întâmple ca să îl piardă. E normal să fie bucuros ca patron. După atâția ani, îți dai seama. Va fi o bucurie care încununează celelalte bucurii”, a spus Giovanni Becali.

Emoții la debutul lui Nana Antwi la FSCB

ADVERTISEMENT