Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Nana Antwi, gata de debutul la FCSB: „O să vedeţi racheta!” Cum arată echipa de start cu Sepsi

Nana Antwi va debuta la FCSB în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Anunțul lui Gigi Becali la Fanatik SuperLiga. Patronul a făcut deja echipa.
09.02.2024 | 12:02
Nana Antwi gata de debutul la FCSB O sa vedeti racheta Cum arata echipa de start cu Sepsi
Nana Antwi debutează la FCSB la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nana Antwi a fost cel de-al treilea transfer al FCSB din această iarnă, iar fundașul dreapta ghanez în vârstă de 23 de ani ar putea în sfârșit să debuteze. Gigi Becali, dezvăluiri la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali vrea să îl vadă pe Nana Antwi cu Sepsi: „Probabil când o să facem schimbarea prin minutul 60-70”

Gigi Becali este nerăbdător să își vadă la lucru ultima achiziție din pauza competițională: „’Racheta’ e posibil să o vedeți și duminică. Dar ‘Racheta’ o vedeți probabil când o să facem schimbarea prin minutul 60-70, la pauză, nu știu”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB-ului a dezvăluit că Octavian Popescu nu va juca: „Când o să băgăm un U21 în locul lui Pantea și să-l băgăm pe ‘Rachetă’ vreo 20 de minute. Tavi Popescu a avut ceva infiltrații pe la gleznă”.

Becali a anunțat apoi pe rând aproape toată echipa: „Acuma i-a făcut injecție și vreo două săptămâni n-o să fie. Șut e suspendat. O să intre Olaru și Baba Alhassan cu Lixandru. Gata, le-am spus echipa. Să mă cheme la comisii”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali așteaptă să îl vadă la treabă și pe David Miculescu: „A zis că dă goluri unul după altul la antrenamente”

Gigi Becali a spus și care a fost propunerea antrenorului din ofensivă: „În față eu am zis să își aleagă ei. Charalambous a zis că din punctul lui de vedere la ora asta cel mai bun jucător la antrenamente este Miculescu. Am zis: ‘Bă, bagă-l pe Miculescu și joacă cu el’.

Acuma problema e să vedem dacă e și la meci ca la antrenamente. A zis că dă goluri unul după altul la antrenamente. Lumea spune că de obicei cam ce joacă la antrenamente joacă și în teren. 

ADVERTISEMENT

Sunt rare cazurile când e un jucător e de antrenament, nu e de meci. Să sperăm că ăsta e jucător de meci. E tot mai am încredere în talentul lui Phelipe”.  

Când debutează Nana Antwi la FCSB