Life

Naomi Hedman, mesaj misterios după despărțirea de Florin Ristei. Regretă despărțirea de artist?

Naomi Hedman regretă despărțirea de Florin Ristei? Ce mesaj misterios a postat vedeta? Și-a luat fanii prin surprindere.
06.03.2024 | 00:29
Naomi Hedman mesaj misterios dupa despartirea de Florin Ristei Regreta despartirea de artist
De ce s-au despărțit Naomi Hedman și Florin Ristei. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Naomi Hedman a postat un mesaj misterios pe rețelele de socializare, după ce s-a despărțit de Florin Ristei. Artista lasă de înțeles că regretă separarea de celebrul interpret român.

Ce mesaj misterios a postat Naomi Hedman? Are legătură cu Florin Ristei?

Cântăreața s-a mutat în Anglia după ce s-a despărțit de Florin Ristei și pare că acolo își trăiește viața din plin. Are numeroase ședințe foto, conform postărilor de pe rețelele de socializare, și petrece timp prețios alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Separarea de Florin Ristei pare să nu-i fi făcut, însă, bine. De curând, a distribuit într-un Instastory un text referitor la bunătatea oamenilor și la faptul că astfel de persoane nu sunt ușor de întâlnit.

”Unii oameni sunt foarte rari. Nu există ceva mai bun după ei.”, apare într-un Instastory al frumoasei mulatre. De altfel, ea și Florin Ristei au confirmat cu greu faptul că au luat-o pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT
mesajul postat de naomi hedman
Acesta este mesajul postat de Naomi Hedman. Sursa foto: Instastory

 

S-a zvonit că și-au spus ”Adio!” chiar de la finalul anului 2023. Lucrurile au luat și mai mult amploare de când ambii și-au șters fotografiile de pe paginile de socializare. În cele din urmă, Florin Ristei a confirmat speculațiile, în cadrul unui podcast.

De ce s-au despărțit Naomi Hedman și Florin Ristei

Florin Ristei a mărturisit că el și modelul s-au despărțit din cauza distanței. Naomi Hedman s-a mutat înapoi în Anglia, iar Florin Ristei nu și-a dorit să o urmeze definitiv acolo.

ADVERTISEMENT

Cei doi artiști au pus problema unei povești de dragoste la distanță, dar și-au dat seama că așa nu vor funcționa deloc lucrurile între ei. Așadar, au hotărât ca relația lor să se destrame, dar că vor păstra legătura.

”S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar… de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora din motive independente e nasol. Dar ce să facem, frate? O s-o sun după ce terminăm aici că mi-e dor de ea”, a declarat Florin Ristei în podcastul ”Fiertzi pe Power Couple” al lui Speak.

ADVERTISEMENT

Cum s-au cunoscut Florin Ristei și Naomi Hedman

Naomi Hedman și Florin Ristei s-au cunoscut la X Factor. În cadrul emisiunii de pe Antena 1, Florin Ristei era jurat, iar Naomi era participantă. La un moment dat, Florin Ristei i s-a alăturat și a ajutat-o să cânte.

De acolo, a început o idilă între ei, iar la un moment dat, Florin Ristei și-a cerut partenera în căsătorie. Aceasta i-a oferit un răspuns pozitiv și mulți se așteptau ca în viitorul apropiat ambii să ajungă în fața altarului.

ADVERTISEMENT