Fotbal international

Nasser Al-Khelaifi a lămurit situația lui Lionel Messi la PSG. Anunţul făcut înaintea finalei Argentina – Franţa

Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, a oferit ultimele detalii despre viitorul starului argentinian în lotul campioanei Franței chiar înaintea finalei CM 2022.
16.12.2022 | 22:55
Nasser AlKhelaifi a lamurit situatia lui Lionel Messi la PSG Anuntul facut inaintea finalei Argentina  Franta
Nasser Al-Khelaifi a făcut precizări despre viitorul lui Messi la PSG înaintea finalei Cupei Mondiale din Qatar. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi intră în ultimele 6 luni de contract cu PSG, însă starul argentinian nu a luat vreo hotărâre cu privire la viitorul său. Președintele campioanei Franței, Nasser Al-Khelaifi, a ținut să facă precizări despre viitorul lui Messi la PSG chiar înaintea finalei Cupei Mondiale din Qatar.

Nasser Al-Khelaifi a lămurit situația lui Lionel Messi la PSG: „Cred că vrea să rămână”

Lionel Messi mai are contract cu PSG până la sfârșitul sezonului, iar „decarul” naționalei lui Lionel Scaloni nu a luat vreo decizie asupra viitorului său pe Parc de Princes. Focusul septuplului Balon de Aur se îndreaptă spre finala Cupei Mondiale, unde Argentina o va înfrunta pe Franța, duminică, 18 decembrie, ora 17:00.

ADVERTISEMENT

Nasser Al-Khelaifi a făcut clarificări, precizând că Lionel Messi este fericit în Franța și fiind de părere că starul argentinian își va prelungi înțelegerea cu trupa de pe Parc de Princes.

„Dacă ambele părţi vor dori prelungirea contractului, el va rămâne. Ne-am spus că vom vorbi după Cupa Mondială. Confirm de o mie de ori că Messi este fericit la club, are un sezon foarte bun. Cred că vrea să rămână”, a spus Nasser Al-Khelaifi, potrivit RMC Sport.

ADVERTISEMENT

Nasser Al-Khelaifi, cuvinte de laudă la adresa lui Kylian Mbappe înaintea finalei Argentina – Franța de la Cupa Mondială

Nasser Al-Khelaifi a vorbit și despre contractul lui Kylian Mbappe. Atacantul francez are șansa să termine pe primul loc în topul marcatorilor la Cupa Mondială din Qatar. Starul din atacul Franței se află la egalitate cu Lionel Messi, ambii cu câte 5 goluri.

„Se află sub contract. Kylian este unul dintre cei mai bun jucători în prezent, este un jucător grozav, şi un om minunat”, a spus Nasser Al-Khelaifi, potrivit sursei menționate.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi și Kylian Mbappe, protagoniștii finalei Cupei Mondiale din Qatar, vor reveni pentru meciurile oficiale ale celor de la PSG pe 28 decembrie. Campioana Franței va disputa primul meci pe teren propriu cu Strasbourg după pauza cauzată de Campionatul Mondial 2022.

Olivier Giroud i-a pus gând rău lui Lionel Messi înaintea marii finale a Campionatului Mondial

Olivier Giroud, cel mai bun marcator al naționalei Franței din istorie, i-a pus gând rău superstarului argentinian. Atacantul francez al celor de la AC Milan a precizat că va face tot posibilul pentru a nu-i oferi lui Messi o seară de neuitat.

ADVERTISEMENT

„Nu o să-l lăsăm să se bucure și să aibă cea mai bună noapte pe care o poate avea. Noi vrem să câștigăm acest meci și, implicit, Cupa Mondială și vom încerca să facem totul să-l oprim”, a spus Olivier Giroud.

De asemenea, Theo Hernandez, fundașul stânga al Franței, nu este impresionat de evoluțiile „decarului” argentinian. „Sunt obosit, dar e frumos să câștigi o semifinală de Cupă Mondială. Acum ne recuperăm pentru duminică. Messi nu ne sperie, Argentina este o echipă incredibilă, dar avem câteva zile să muncim”, au fost cuvintele lui Theo Hernandez.

ADVERTISEMENT