Sport

Nasser Al-Khelaifi, acuze dure la adresa lui Lionel Messi: “Nu are respect față de PSG”

Au trecut șase luni de când Lionel Messi a părăsit-o pe PSG, dar tensiunea între cele două părți este în continuare la cele mai înalte cote!
10.01.2024 | 10:35
Nasser AlKhelaifi acuze dure la adresa lui Lionel Messi Nu are respect fata de PSG
Leo Messi, chiar alături de Nasser Al Khelaifi, semna pentru PSG în vara lui 2021. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Nasser Al Khelaifi, președintele lui PSG, a venit cu un prim răspuns la criticile lansate de Lionel Messi după despărțirea deloc amiabilă din august. Oficialul parizienilor l-a acuzat pe starul lui Inter Miami de lipsă de respect față de fostul său club.

Nasser Al Khelaifi, reacție dură la adresa lui Lionel Messi: “Nu are respect pentru PSG”

“Știu că nu i-a fost ușor la PSG, mai ales că noi îi aveam și pe Kylian și Neymar, care erau de mai mult timp la club. Am respect pentru Leo Messi, dar nu este niciodată în regulă să vorbești urât despre club după ce ai plecat.

ADVERTISEMENT

Dacă avea ceva de spus, trebuia să o spună cât era aici, la Paris. Este o lipsă de respect față de PSG. Messi nu este un băiat rău, dar indiferent despre cine este vorba nu trebuie să vorbească urât după ce pleacă. Nu este stilul nostru”, a explicat Nasser Al Khelaifi pentru RMC Sport.

În vara anului trecut, imediat după ce a anunțat că nu va mai continua la PSG, Leo Messi a oferit un interviu pentru Bein Sports și a explicat problemele pe care le-a întâmpinat la campioana Franței.

ADVERTISEMENT

Care au fost declarațiile lui Messi despre PSG care l-au deranjat pe președintele campioanei din Ligue 1

“La început a fost o experiență foarte frumoasă, dar ulterior o parte dintre fanii lui PSG au început să mă trateze diferit. Nu știu dacă are legătură cu victoria Argentinei în fața Franței în finala Cupei Mondiale. Desigur, nu au existat probleme cu marea parte a fanilor, dar exista un grup față de care exista o ruptură.

Iar eu nu mi-am dorit asta. S-a întâmplat cum se întâmplase în trecut și cu Neymar și chiar Mbappe. Știam că așa se comportă”, declara Messi pentru Bein Sports.

ADVERTISEMENT

În septembrie 2023, Leo Messi oferea un interviu pentru Olga en vivo și venea cu acuze și la adresa conducerii PSG. Argentinianul fusese dezamăgit de club și pentru că nu a organizat niciun fel de eveniment pentru a celebra victoria pe care o obținuse în finala Cupei Mondiale.

Nasser Al Khelaifi a vorbit și despre situația lui Mbappe la PSG: “Am o înțelegere cu el, dar nu vreau să intru în detalii”

“Poate că era de înțeles. Se considera că din vina noastră nu a câștigat Franța titlul mondial pentru a doua oară la rând. Adevărul este că am fost singurul jucător, dintre toți cei 25 din lotul Argentinei, care nu a primit niciun fel de recunoaștere din partea clubului la care juca. Dar până la urmă este OK”, explica Messi pentru Olga en vivo.

ADVERTISEMENT

În interviul oferit pentru RMC Sport, Nasser Al Khelaifi a vorbit și despre situația lui Kylian Mbappe, despre care s-a scris că ar avea un acord cu Real Madrid: “Este cel mai bun fotbalist din lume, este normal să se intereseze de el. Dar, așa cum a spus, există o înțelegere cu mine. Nu vreau să dau detalii, avem titluri de câștigat, dar știu că PSG este cea mai bună variantă pentru el”.

ADVERTISEMENT