Life

Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu, ultimele două ediții la Antena Stars. Ce se întâmplă cu emisiunile lor

După aproximativ două săptămâni în care au prezentat zi de zi emisiunile Star Matinal e pe val și Star la mare fitză, Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu i-au anunțat pe telespectatori că sunt ultimele lor zile de emisie.
09.08.2022 | 18:56
Natalia Mateut si Catalin Cazacu ultimele doua editii la Antena Stars Ce se intampla cu emisiunile lor
Cătălin Cazacu și Natalia Mateuț vor fi înlocuiți la Antena Stars. Foto: captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Cătălin Cazacu și Natalia Mateuț i-au anunțat pe telespectatorii Antena Stars că vor mai prezenta emisiunile Star Matinal e pe val și Star la mare fitză doar două zile. Începând de joi, 11 august, aceștia vor fi înlocuiți de ale două vedete ale trustului de televiziune.

Cătălin Cazacu și Natalia Mateuț, ultimele zile la Antena Stars. Ce urmează să se întâmple cu emisiunile lor?

Începând cu data de 30 iulie 2022, Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu au prezentat împreună două dintre emisiunile principale de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Zilnic, ei au transmis chiar de la malul mării producțiile de televiziune Stars Matinal e pe val Și Star la mare fitză, unde s-au distrat alături de turiști și invitați de seamă.

Totuși, după un an de muncă, amândoi au nevoie de o vacanță, astfel că îndrăgiții prezentatori au anunțat marți, 9 august 2022, că telespectatorii îi vor mai putea urmări numai pentru două zile. După aceea, ei vor fi înlocuiți cu Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim.

ADVERTISEMENT

„De poimâine încolo, adică de joi, Dima și Alexia vor prelua distracția de la noi și vă vor încânta în continuare. Dar, până atunci, mâine va fi alături de noi Luis Gabriel”, a spus Cătălin Cazacu la Antena Stars. 

La rândul său, Natalia Mateuț a intervenit și le-a promis telespectatorilor că ultima zi pe care o vor petrece împreună va fi una cu adevărat specială.

ADVERTISEMENT

„Mâine, petrecem toată ziulica împreună, dimineață și după-masa”, a completat Natalia Mateuț.

Ramona Olaru a plecat în vacanță fără Cătălin Cazacu

Chiar dacă a recunoscut că îi vor lipsi zilele de emisie și că se simte, deja, nostalgic, Cătălin Cazacu are toate motivele motivele să aștepte vacanța.

ADVERTISEMENT

Sportivul și iubita sa, Ramona Olaru, au rezervat un sejur de cinci zile în Mykonos, urmând ca apoi să-și aleagă următoarea destinație, căci vedeta de la Antena 1 a mărturisit că nu vrea să se întoarcă atât de repede acasă.

Totuși, cât timp Cătălin Cazacu este încă la muncă, blondina a hotărât să plece înainte în concediu, urmând ca el să i se alăture.

ADVERTISEMENT
Tags: