Life

Natalia Oreiro a împlinit 45 de ani. Actriţa din Înger Sălbatic arată mai sexy ca niciodată

Pe 19 mai 2022, Natalia Oreiro a împlinit 45 de ani. Ce face în prezent și cum arată actrița care a cucerit publicul din România cu interpretarea sa din telenovela Înger Sălbatic.
19.05.2022 | 09:00
Natalia Oreiro a implinit 45 de ani Actrita din Inger Salbatic arata mai sexy ca niciodata
Natalia Oreiro a împlinit 45 de ani. Foto: știrileprotv/ Instagram
ADVERTISEMENT

Natalia Oreiro este cunoscută de majoritatea fanilor pentru interpretarea sa din Înger Sălbatic, telenovelă care s-a difuzat în România în urmă cu mai bine de 20 ani. Pe 19 mai 2022, actrița a împlinit 45 de ani, însă arată mai bine ca niciodată.

Cine este, de fapt, Natalia Oreiro. Românii o ştiu din Înger Sălbatic

Natalia Oreiro s-a născut în urmă cu 45 de ani la Montevideo, Uruguay. A studiat actoria de la o vârstă fragedă, iar la 12 ani apărea deja în reclame pentru produse cunoscute în întreaga lume.

ADVERTISEMENT

În 1998, Natalia Oreiro a fost aleasă pentru a interpreta rolul lui Milagros, o tânără rebelă, în telenovela Înger Sălbatic. 

Natalia Oreiro a câștigat mai multe premii internaționale pentru actorie și a fost inclusă de revista Esquire în topul celor mai frumoase femei din lume. Cunoscută și pentru muzica sa, frumoasa vedetă a fost nominalizată la Premiile Grammy, iar albumele sale sunt apreciate de criticii de profil.

ADVERTISEMENT

Natalia a mai apărut și în alte seriale, din care amintim Patito feo, Kachorra și Solamente vos. În anul 2015, s-a difuzat și ultima telenovelă în care a jucat actrița, Entre canibales.

Vedeta este foarte iubită în Rusia, însă în urmă cu câțiva ani, ea a fost protagonista unui scandal de proporții. Susținătoare a drepturilor LGBT, Naty a ieșit pe stradă purtând un tricou ce avea imprimat pe el un curcubeu, unul din simbolurile acestei comunități.

ADVERTISEMENT

Ce face în prezent şi cum arată acum Natalia Oreiro

Natalia Oreiro locuiește în prezent Argentina, artista se concentrează pe cariera sa. Pe lângă cinematografie și muzică, aceasta și-a lansat propria linie vestimentară. De asemenea, actrița s-a implicat în mai multe cauze sociale și a devenit ambasador UNICEF în Argentina si Uruguay. Totodată, este și reprezentant Greenpeace.

La 45 de ani, Natalia Oreiro pare neschimbată. Actrița este activă pe rețelele sociale, unde își ține publicul la curent cu ceea ce se întâmplă în viața sa. Totodată, „regina telenovelelor” postează adesea imagini în ipostaze inedite. Naty are o siluetă impecabilă și un corp tonifiat, iar atitudinea afișată este una pe măsură.

ADVERTISEMENT


În luna aprilie a anului 2020, vedeta a mărturisit că suferă de misofonie. Este vorba de o afecțiune rară care se manifestă prin faptul că multe sunete îi provoacă anxietate și îi declanșează reacții de furie.

În anul 2021, Natalia Oreiro a devenit cetățean rus. Actrița este o mare admiratoare a culturii rusești, motiv pentru care și-a dorit să fie membră a acestei comunități. De asemenea, toate postările publicate de ea în mediul online sunt scrise atât în spaniolă, cât și în rusă.

Cu cine este căsătorită Natalia Oreiro

Din anul 2001, Natalia Oreiro este căsătorită cu Ricardo Mollo, solistul trupei Divididos. Aceștia au o relație sudată și fericită, în ciudat diferenței majore de vârstă, de 20 de ani.

Cei doi s-au cunoscut la scurt timp după ce actrița a încheiat relația cu Pablo Echarri. Artista a declarat cu diferite ocazii că ea a fost prima care s-a îndrăgostit și i-a fost dificil să-l cucerească pe Ricardo.

Natalia Oreiro și Ricardo Mollo s-au căsătorit în secret pe 31 decembrie 2001. În anul 2012, ei au devenit părinții unui băiețel, Merlín Atahualpa.

ADVERTISEMENT