Sport

Naţionala României, blocată de Elveţia în Ungaria! De ce tricolorii nu s-au putut caza lângă stadion. Exclusiv

Naţionala României a fost blocată de Elveţia în Ungaria. De ce tricolorii nu s-au putut caza lângă Pancho Arena.
16.11.2023 | 12:59
Nationala Romaniei blocata de Elvetia in Ungaria De ce tricolorii nu sau putut caza langa stadion Exclusiv
Elveţia i-a blocat naţionalei României hotelul din Ungaria (sursă foto: Fanatik / colaj foto: Fanatik)
ADVERTISEMENT

Naţionala României se pregăteşte de meciul cu Israel, programat pe 18 noiembrie, de la ora 21:45, în penultima rundă a preliminariilor EURO 2024. FANATIK a aflat cum a fost blocată selecţionata lui Edi Iordănescu de Elveţia, adversara din ultima etapă, în Ungaria.

Elveţia a blocat naţionala României în Ungaria. Motivul pentru care tricolorii nu s-au putut caza lângă stadion

Joi, după ora 18:00, avionul naţionalei României va ateriza la Budapesta, iar în jurul orei 19;45 va ajunge la Hotelul Hilton din capitala Ungariei. Din informaţiile FANATIK, tricolorii voiau să se cazeze la un hotel cât mai aproape de stadionul “Pancho Arena” din Felcsut, unde este programată partida cu Israel, însă elveţienii le-au dat planurile peste cap.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că naţionala României plănuia să se cazeze la Abascus Hotel din Herceghalom, o localitate aflată foarte aproape de Felcsut. Elveţienii au antamat stabilimentul pentru meciul cu Israel, jucat miercuri seară, iar plecarea târzie de joi a acestora i-a făcut pe tricolori să aleagă acelaşi hotel ca la deplasarea de la Budapesta, din luna octombrie, pentru duelul cu Belarus.

Jucătorii Elveţiei au ajuns marţi, după ora prânzului, în Budapesta, în aceeaşi zi în care a avut loc antrenamentul oficial şi conferinţele de presă premergătoare meciului cu Israel.

ADVERTISEMENT

Adversara tricolorilor din ultima etapă a ales să părăsească Ungaria joi, la ora 17:00, cu direcţia Basel, unde va disputa partida cu Kosovo. Astfel, având în vedere timpul scurt între plecarea elveţienilor şi ora de sosire a tricolorilor, FRF a fost nevoită să apeleze la varianta Hotelului Hilton din Budapesta.

Naţionala României, drum mai lung până în Felcsut

Cazată la Hotelul Hilton din Budapesta, naţionala României va avea de făcut un drum mai lung până la Felcsut pentru meciul cu Israel. Distanţa de 47 de kilometri până la stadionul “Pancho Arena” se parcurge în circa 45 de minute, asta în condiţii de trafic uşor. De cealaltă parte, drumul de la Abascus Hotel şi până la arena din Felcsut, cu o distanţă de 18 kilometri, poate fi realizat în 17 minute.

ADVERTISEMENT

Primiţi cu Moş Crăciun la intrarea în hotel. Parcarea, rezervată exclusiv naţionalei Elveţiei

Chiar dacă mai e o lună până la începutul sărbătorilor de iarnă, jucătorii lui Murat Yakin au fost primiţi la Hotelul Abascus de un Moş Crăciun. De altfel, hotelul se află într-o zonă foarte liniştită din Herceghalom, un sătuc aflat la 29 de kilometri de Budapesta.

Elveţia România hotel (6)
Moş Crăciun i-a întâmpinat pe jucătorii Elveţiei

FANATIK i-a surprins pe jucătorii naţionalei Elveţiei atunci când luau masa de prânz, cu doar câteva ore înainte de startul meciului cu Israel. În tot acest timp, parcarea hotelului era închisă, iar o coală de hârtie, legată de o bandă alb-roşie, dezvăluia motivul deciziei: “Închisă pentru naţionala Elveţiei”.

ADVERTISEMENT
Elveţia România hotel (2)
Parcarea hotelului a fost închisă pentru Elveţia

În faţa hotelului, vedetele lui Murat Yakin aveau la dispoziţie o masă de padbol, sport la care recent România a câştigat titlul mondial, dar şi câteva aparate pentru exerciţii fizice.

Cum arată programul Elveţiei până la meciul cu România

După partida cu Israel, de la Felcsut, Elveţia mai are de disputat două meciuri în preliminariile EURO 2024. Duelul cu Kosovo, programat pe 18 noiembrie, se va disputa la Basel, iar a doua zi selecţionata lui Murat Yakin va pleca spre Bucureşti.

Elveţienii vor ajunge în Bucureşti duminică seară, în timp ce meciul contra României se va disputa pe marţi, 21 noiembrie. Plecarea este programată pe 22 noiembrie, la prânz, când jucătorii lui Murat Yakin se vor întoarce la Basel, de unde vor pleca la cluburile lor.

Programul Grupei I a fost dat peste cap din cauza conflictului israeliano-palestinian, motiv pentru care selecţionata lui Alon Hazan a fost obligată să joace patru meciuri în luna noiembrie, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Astfel, Israel a disputat deja partidele cu Kosovo şi Elveţia, urmând să mai întâlnească România, într-un duel decisiv pentru calificarea la turneului final, şi Andorra.

ADVERTISEMENT
2,75 este COTA EXCLUSIVĂ CASA PARIURILOR pentru pronosticul „2 solist” la Israel - România