Fotbal international

Nebunie la Buenos Aires după golul lui Lionel Messi din Argentina – Australia 2-1! Camera TV nu a mai putut face faţă. Video

Fanii "pumelor" au sărbătorit cum se cuvine golul lui Lionel Messi din Argentina - Australia 2-1. A fost nebunie totală la Buenos Aires după reuşita superstarului.
03.12.2022 | 23:07
Nebunie la Buenos Aires dupa golul lui Lionel Messi din Argentina  Australia 21 Camera TV nu a mai putut face fata Video
Cum s-a trăit la Buenos Aires golul lui Lionel Messi din Argentina - Australia
ADVERTISEMENT

La fel ca toate meciurile Argentinei de la Campionatul Mondial 2022, zeci de mii de fani ai “pumelor” au urmărit partida cu Australia pe ecrane gigant din Buenos Aires. Golul lui Lionel Messi, primul din duelul disputat în optimile de finală, a declanşat nebunia.

Cum s-a trăit la Buenos Aires golul lui Lionel Messi din Argentina – Australia 2-1

Meciul dintre Argentina şi Australia a început la ora locală 16:00, astfel că fanii selecţionatei lui Lionel Scaloni au luat cu asalt locurile unde partida putea fi vizionată în aer liber.

ADVERTISEMENT

Zeci de mii de fani ai Argentinei s-au strâns în parcurile din Buenos Aires, unde au fost instalate ecrane gigant, iar dintr-un astfel de loc a venit un clip video care a devenit rapid viral.

În minutul 35 al partidei, Lionel Messi a deschis scorul, iar explozia de bucurie a argentinienilor a făcut ca imaginile transmise în direct să nu mai poată fi urmărite la o calitate bună.

ADVERTISEMENT

O explozie de bucurie s-a resimţit şi în tribunele stadionului “Ahmad bin Ali”, unde fanii argentinienii au adus atmosfera nebună de la meciurile jucate pe “Estadio Monumental” sau pe “La Bombonera”.

Argentina se pregăteşte de sfertul de finală cu Olanda. Ultima finală a venit după un duel cu batavii

Vineri, 9 decembrie, Argentina o va întâlni pe Olanda în sferturile de finală de la Campionatul Mondial 2022. Duelul este un clasic la turneele finale ale competiţiei, iar sud-americanii au amintiri plăcute de la ultimul meci direct.

ADVERTISEMENT

La Campionatul Mondial 2014, Argentina şi Olanda s-au duelat în semifinale. După 120 de minute, cele două se aflau la egalitate, scor 0-0, şi calificarea în finală a fost decisă la loviturile de departajare. Ron Vlaar şi Wesley Sneijder au ratat, iar “pumele” au mers în finală, unde au fost învinse de Germania.

Un al meci legendar între cele două selecţionate s-a jucat în finala Campionatului Mondial 1978. Argentina s-a impus pe teren proriu, în finala cu Olanda, scor 3-1, şi a câştigat primul trofeu mondial din istorie.

ADVERTISEMENT

Primul meci între Olanda şi Argentina s-a jucat în a doua fază a grupelor de la Campionatul Mondial 1974, când batavii şi-au umilit adversarii, scor 4-0, după o dublă a lui Johan Cruyff şi golurile înscrise de Ruud Krol şi Johnny Rep.

ADVERTISEMENT