Fotbal intern

Nedelcearu la Steaua? Negoiţă cere 1.000.000 de euro! Reacţia lui Gigi

Ştirea momentului în Liga 1 Betano. Ionuţ Nedelcearu e aproape de FCSB. Ionuţ Negoiţă îi cere lui Gigi Becali un milion de euro!
13.11.2017 | 20:44
Nedelcearu la Steaua Negoita cere 1000000 de euro Reactia lui Gigi
ADVERTISEMENT

UPDATE. A doua zi după ce a declarat pentru FANATIK.RO că nu-l interesează şi nu vorbeşte despre Nedelcearu, Gigi Becali a schimbat nuanţa discursului. “L-am vrut pe Nedelcearu, este adevărat, m-am consultat cu oamenii mei, unde să joace? Mai vedem!”, a declarat Becali la ProX.


Nedelcearu la Steaua?! Ionuţ Negoiţă este decis să vândă tot! Şi nici nu mai contează că este vorba despre rivalul istoric Steaua! După ce a acceptat oferta celor de la CFR Cluj pentru Valentin Costache, patronul FC Dinamo e de acord să se despartă şi de fundaşul Ionuţ Nedelcearu, cerându-i lui Gigi Becali o sumă cu 6 zerouri pentru transfer!

ADVERTISEMENT

Şi Costache, şi Nedelcearu făceau parte din grupul în jurul căruia Negoiţă a încercat să construiască New Dinamo, dar şeful “câinilor” a făcut pasul înapoi în ultimul timp. A dat mai multe semnale în mass-media în ultimul an că vrea să se retragă, iar escapada bahică de la Piatra Neamţ l-a făcut pe Negoiţă să ia decizia definitivă de a vinde tot şi de a părăsi Dinamo cât de curând (vezi detalii).

1.000.000 de euro pentru Nedelcearu la Steaua şi 15.000 pe lună!

Suma pe care Ionuţ Negoiţă o doreşte de la Steaua pentru Ionuţ Nedelcearu este, conform informaţiilor FANATIK.RO, de 1.000.000 de euro. Chiar şi jucătorul ar fi fost informat că la “roş-albaştri” va avea un contract lunar de 15.000 de euro. Gigi Becali pare tentat să încheie afacerea, dar urmează să se mai consulte cu oamenii săi de încredere.

ADVERTISEMENT

Un impediment foarte important în realizarea mutării ar putea fi impresarul fotbalistului, Giovani Becali, care doreşte să-şi ia comisionul de 100.000 de euro de la vărul său şi, se ştie, Gigi este împotriva practicii de a achita comisioane agenţilor. Giovani Becali a fost mandatat de Negoiţă să-i găsească echipă lui Nedelcearu în Turcia,dar între timp Negoiţă pare dispus să-l transfere pe fundaş la FCSB. Care transfer este, deocamdată, în dosarul “top secret”, în primul rând din cauza atitudinii de extremă nemulţumire a fanilor dinamovişti.

“De la Dinamo mă interesează momentan doar Nemec. Nimic despre Nedelcearu! Dar la Nemec trebuie să mă înţeleg şi cu jucătorul, nu doar cu clubul, şi e ceva mai dificil” (Gigi Becali pentru FANATIK.RO)

ADVERTISEMENT