Sport

”Negoiță e băiat deștept”. Dragomir îl laudă că bagă bani la ”dulceața de Pandele”

Dumitru Dragomir s-a arătat surprins la ”MAX Profețiile lui Mitică” când a auzit că Ionuț Negoiță a început să bage bani la FC Voluntari.
30.11.2023 | 20:50
Negoita e baiat destept Dragomir il lauda ca baga bani la dulceata de Pandele
Dumitru Dragomir s-a arătat surprins la ”MAX Profețiile lui Mitică” când a auzit că Ionuț Negoiță a început să bage bani la FC Voluntari. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul patron al lui Dinamo a revenit în fotbalul românesc, dar nu la echipa sa de suflet, ci la gruparea ilfoveană. El va sponsoriza clubul din SuperLiga prin intermediul companiei HILS Development.

Dragomir, surprins că Ionuț Negoiță bagă bani la FC Voluntari

În cea mai recentă ediție a emisiunii ”MAX Profețiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir a dezvăluit că Ionuț Negoiță a făcut o mișcare extrem de inteligentă când a ales să bage bani la FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

”De unde știi că s-a dus Ionuț Negoiță să bage bani la Voluntari? Eu n-am aflat de asta. E băiat deștept dacă a făcut asta. La Voluntari sunt niște condiții… Sunt 3 terenuri cu iarbă, unul sintetic și condiții trăsnet. Eu am lucrat 6 luni la Voluntari că m-a rugat Pandele (n.r. – Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari).

Nu se bagă la echipă, Pandele este o dulceață. Nu de avocado, de super trandafiri, de trandafiri nobili. Pandele este un simpatic, un drăguț, un băiat deștept. Nu se bagă la echipă, te lasă în pace. Dacă nu ai rezultate îți dă un picior în fund de nu te vezi.

ADVERTISEMENT

E conducător ăsta. Ăsta e unul dintre cei mai deștepți oameni cunoscuți în decursul vieții mele. La el toată lumea să fie în joc de gleznă. Moare după fotbal, dacă îi iei fotbalul e ca la Gigi Becali.

Dacă lui Gigi îi iei fotbalul mâine, în 5 ani se curăță, dacă nu mai repede. Ce să faci cu banii că nu poți să stai numai în genunchi și să te rogi la cel de sus. O iei razna și cu căpățâna și cu toate. La el echilibrul vine de la fotbal. Și la Pandele, și la Neluțu Varga, și la ăla de la Craiova (n.r. – Mihai Rotaru) la fel. Fotbalul le dă echilibrul”, a declarat Dragomir, la ”MAX Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

De ce nu s-a întors Negoiță la Dinamo

Ionuț Negoiță a mărturisit că nu se pune problema să fie niciodată investitor la un alt club decât Dinamo, însă momentan s-a reorientat spre FC Voluntari pentru că nimeni din Ștefan cel Mare nu l-a căutat.

Fostul patron condiționează revenirea sa la Dinamo de construirea unui stadion de 5 stele. Despre această arenă se știe că va avea în jur de 25.000 de locuri și ar urma să fie gata undeva în 2025.

ADVERTISEMENT

”Max Profețiile lui Mitică” sunt ”live”, online pe FANATIK în fiecare luni, începând de la ora 13:30. Poți urmări ”MAX Profețiile lui Mitică” pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

Negoiță, mutare de maestru la FC Voluntari

ADVERTISEMENT