Life

Andreea Bălan i-a întrerupt show-ul lui Nelu Cortea de la America Express: ”Le-am traumatizat până și glumele”

Andreea Bălan a făcut show la spectacolul lui Nelu Cortea de la America Express. Vedeta i-a întrerupt show-ul de la Sala Palatului.
23.03.2023 | 12:34
Andreea Balan ia intrerupt showul lui Nelu Cortea de la America Express Leam traumatizat pana si glumele
Andreea Bălan, senzație la show-ul lui Nelu Cortea de la America Express, la Sala Palatului. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

America Express se apropie de final, iar Andreea Bălan și Nelu Cortea, finaliștii show-ului de la Antena 1 au făcut show înainte de ultimul episod al emisiunii!

Andreea Bălan i-a întrerupt spectacolul lui Nelu Cortea de la America Express, susținut la Sala Palatului

Andreea s-a dus la spectacolul lui Nelu Cortea de la Sala Palatului, care a avut loc ieri, pe 22 martie. Cântăreața a făcut senzație în sală în momentul în care Cortea a început să facă glume pe seama ei și a fentelor de la America Express!

ADVERTISEMENT

Vedeta a publicat câteva filmulețe din sală, pe internet! La un moment dat s-a ridicat în picioare, avertizându-l pe Nelu, în glumă, în legătură cu roast-ul său.

„Mulți au zis că Andreea trișează, că fură, nu-i adevărat!”, a zis Nelu Cortea, ironizând-o pe Bălanca, aflată în sală. Blondina a ținut să-l completeze, din sală: „Nu-i adevărat!”. 

ADVERTISEMENT

Sub privirea ”amenințătoare” a Andreei Bălan, Nelu Cortea a făcut un pas în spate, continuând show-ul abordând alte subiecte de care să facă mișto. „Bun, mai aveam niște glume despre Andreea Bălan, dar având în vedere că e aici…”, a spus Nelu Cortea.

Andreea a postat pe contul ei de TikTok un filmuleț de la show-ul pe care l-a făcut colegul lui Cătălin Bordea, spunând că a mers la spectacol pentru a-și vedea supusul.

ADVERTISEMENT

„Le-am traumatizat până și glumele”

„Maica Stareță a venit să își vadă supușii la Sala Palatului. Le-am traumatizat până și glumele”, a scris Andreea Bălan la videoclipul pe care l-a publicat pe rețeaua de socializare.

După show, Andreea s-a văzut cu Nelu și Bordea pentru a sărbători împreună calificarea în marea finală a concursului. S-a întâmplat la scurtă vreme după ce s-a dat și pe post momentul în care au fost anunțate echipele cu șanse la marele premiu.

ADVERTISEMENT

Finaliștii de la America Express au băut șampanie pentru a sărbători succesul

Cântăreața și comediantul au ciocnit și un pahar de șampanie în cinstea lor. Nelu a spus că îi pare rău că Scărlătescu nu a apucat un loc în marea finală. „Păcat de Scărlătescu și Doina că nu au ajuns în finală”, a declarat Cortea. Andreea Bălan l-a întrerupt, ironică: „Da, da, da, dar noi ne bucurăm… (n.r.: a făcut o pauză). Ne bucurăm pentru noi”.

Echipele formate din Andreea Bălan-Andreea Antonescu și Cătălin Bordea-Nelu Cortea au ajuns în marea finală a competiției America Express. Ultimul act va fi difuzat duminică, 26 martie 2023.

@andreeabalan

Maica Stareta a venit sa-si vada supusii la #SalaPalatului 😂🙌🏻 Le-am traumatizat pana si glumele 😂 @Bordea @Nelu Cortea Ioan Mih

♬ original sound – Andreea Balan

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au ratat finala. Andreea Bălan a ajuns în ultimul episod din America Express

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați pe ultima sută de metri, aceștia fiind la un singur pas de a ”stinge lumina” în acest reality-show. Bucătarul a glumit pe seama necalificării sale, mărturisind că sigur va fi criticat de Sorin Bontea pentru că nu a ajuns la nivelul performanței sale în concurs. Pentru cei care nu știu, reamintim că Bontea, colegul lui Scărlătescu de la „Chefi la cuțite” a câștigat un sezon Asia Express împreună cu Răzvan Fodor.

„Chiar dacă finalul acesta nu e cel mai drăguț… Suntem o echipă și la bine, și la mai puțin bine. O să mă certe Bontea. O să zică: Bă, eu cu un an mai mare și am câștigat. Tu ce ai făcut acolo?”, a declarat Cătălin Scărlătescu după eliminarea sa de la America Express.

Dincolo de dezamăgirea de a rata finala concursului, atât Doina Teodoru cât și Cătălin Scărlătescu au spus că nu vor uita niciodată experiența trăită în America Latină.

 

ADVERTISEMENT