Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

CFR Cluj, aproape de marea lovitură! Neluțu Varga vrea 10 milioane de euro pe Bîrligea și Krasniqi

Neluţu Varga anunță noi super transferuri de la CFR. Ermal Krasniqi și Daniel Bîrligea au șanse mari să plece pentru nu mai puțin de 10 milioane de euro.
28.07.2023 | 14:12
CFR Cluj aproape de marea lovitura Nelutu Varga vrea 10 milioane de euro pe Birligea si Krasniqi
CFR Cluj, aproape de marea lovitură! Neluțu Varga vrea 10 milioane de euro pe Bîrligea și Krasniqi
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a vândut mulţi jucători valoroşi în această vară, dar cu toate acestea Neluţu Varga a construit un lot competitiv care menţine echipa din Gruia în lupta pentru titlu. Cu toate acestea, lista plecărilor este încă deschisă.

Neluțu Varga anunță un super transfer pentru CFR Cluj: “Pentru Krasniqi discutăm de la 3 milioane de euro în sus”

Patronul Neluţu Varga a anunţat pentru FANATIK un nou super transfer pentru CFR Cluj. Este vorba de kosovarul Ermal Krasniqi, care ar putea pleca în această iarnă la echipa lui Dan Petrescu, Jeounbuk:

ADVERTISEMENT

“Krasniqi nu pleacă în SuperLiga, la Rapid sau în altă parte. Probabil va fi transferat la iarnă în Coreea de Sud. Sume de 1 milion de euro nu putem să discutăm pentru valoarea acestuia.

Pentru Krasniqi discutăm de la 3 milioane de euro în sus”, a declarat Neluţu Varga pentru FANATIK. Dan Petrescu l-a transferat de la CFR Cluj pe Nana Boateng, pentru două milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Krasniqi, luat cu 200.000 de euro la începutul anului

Ermal Krasniqi a venit în iarna trecută la CFR Cluj, fiind transferat de la fosta adversară din grupele Conference League, Ballkani. Ardelenii au plătit doar 200.000 de euro în schimbul atacantului din Kosovo.

El a avut evoluţii excelente şi s-a adaptat rapid la CFR Cluj, devenind unul dintre preferaţii lui Dan Petrescu. Odată cu plecarea lui Super Dan în Coreea de Sud, Krasniqi şi-a pierdut locul de titular, în acest debut de sezon.

ADVERTISEMENT

Krasniqi: “M-am bucurat că voi fi sub comanda unui antrenor ca Dan Petrescu”

Într-un interviu acordat pentru FANATIK, Ermal Krasniqi a declarat că a fost foarte fericit în momentul în care a aflat că va lucra cu un antrenor ca Dan Petrescu. Iar parteneriatul ar putea continua şi în Coreea de Sud:

“Am fost foarte fericit când am primit oferta de la cel mai bun club din România. CFR Cluj este un club foarte mare şi m-am bucurat că voi fi sub comanda unui antrenor ca Dan Petrescu. Nu m-am gândit de două ori ca să semnez această ofertă.

ADVERTISEMENT

Am o părere foarte bună despre Dan Petrescu. Este un antrenor cu un caracter foarte bun, îi ajută pe toţi jucătorii să dea cel mai bun randament şi vrea mereu să câștige. Îi mulţumesc foarte mult lui Dan Petrescu pentru încrederea pe care mi-a acordat-o şi încerc să îl răsplătesc cu cele mai bune performanțe”, a spus Krasniqi.

Neluţu Varga anunţ despre Krasniqi

Ofertă din Bundesliga pentru Daniel Bîrligea

Nu doar Ermal Krasniqi e aproape de a îmbogăți clubul clujean, ci și atacantul Daniel Bîrligea.  Asta, după ce patronul  Neluțu Varga anunță că există interes real din partea nemților de la Hoffenheim pentru atacantul Daniel Bîrligea.

Așadar, Daniel Bîrligea are șanse mari să fie al patrulea jucător important de la CFR care pleacă pe bani grei în această vară, după Nana Boateng, Andrei Burcă și Yuri. Patronul Neluțu Varga a declarat, pentru Digisport, că îl va lăsa pe Bîrligea să plece la CFR pentru o sumă destul de mare pentru România: 7 milioane de euro.

”Așa cum v-am mai spus, există interes pentru Bîrligea. Au existat discuții, iar acum s-au interesat de el și cei de la Hoffenheim. Suma pe care o dorim în schimbul transferului? Este aceeași – 7 milioane de euro. Bîrligea este un jucător valoros și nu ne vom despărți de el în orice condiții”, a declarat patronul celor de la CFR pentru sursa citată.

Dacă acest transfer se va concretiza și Hoffenheim plătește 7 milioane de euro pentru Bîrligea, fotbalistul ar deveni cel mai scump fotbalist cedat vreodată de CFR Cluj. Recordul e deținut momentan de Alvaro Pereira, fotbalist care pleca în 2010 la Porto pentru 6.5 milioane de euro. Bîrligea a ajuns la CFR Cluj în 2022 pentru 100.000 de euro de la Teramo, din Italia. Hoffenheim are concurență momentan din partea italienilor de la Parma, care ar pune, la rândul lor, la bătaie 7 milioane de euro pentru un transfer al atacantului român.

ADVERTISEMENT