Sport

Neluțu Varga, declarații după al patrulea meci fără victorie al lui CFR Cluj. Ce spune de Mandorlini

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, a vorbit de situația lui Andrea Mandorlini. CFR Cluj are patru meciuri consecutive fără victorie.
26.11.2023 | 17:05
Nelutu Varga declaratii dupa al patrulea meci fara victorie al lui CFR Cluj Ce spune de Mandorlini
Neluțu Varga face scut în jurul lui Andrea Mandorlini după al patrulea meci consecutiv fără victorie. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Neluțu Varga a reacționat după CFR Cluj – UTA 0-0. Patronul ardelenilor nu se precipită și are în continuare încredere în echipă și în șansele la titlu, deși FCSB se poate distanța la cinci puncte.

Neluțu Varga îi dă încredere în continuare lui Andrea Mandorlini: „Luptăm în continuare la titlu”

Neluțu Varga nu se simte deznădăjduit după un nou semieșec al „feroviarillor”: „Nu sunt dezamăgit. Suntem în grafic și luptăm în continuare pentru titlu. O să își revină și băieții accidentați și lucrurile se vor schimba în bine.

ADVERTISEMENT

Patronul lui CFR Cluj nu uită că lotul echipei sale a fost reconstruit aproape în totalitate: „Cu Mandorlini nu am nimic. Având în vedere ce ‘revoluție’ a fost în vară, nu are ce să mă nemulțumească. Omul își face treaba, echipa joacă un alt fotbal față de anii trecuți”.

Cu toate acestea, pune puțin presiune pe antrenorul italian: „Normal. I-am pus ca obiectiv reconstrucția echipei și titlul. La mine nu există an fără să îmi doresc titlul. Nu bag atâția bani fără să am acest obiectiv. Și cred că suntem în grafic. În play-off contează ce facem. Acolo trebuie să fim la nivel maxim”.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga anunță noi plecări de la CFR Cluj: „O să fac niște schimbări în iarnă”

Neluțu Varga și-a făcut deja strategia de transferuri: „Sunt vreo 2-3 de care sunt nemulțumit, dar o să fac niște schimbări în iarnă. Aducem încă doi jucători de atac”.

Varga este totuși îngrijorat de un aspect: „Sunt nemulțumit doar de faptul că se accidentează foarte mulți și foarte des. Am înțeles că au venit pe rând și că nu au făcut toți pregătirea așa cum trebuia în vară. Mă bazez că asta nu se va mai întâmpla după pregătirea de iarnă”.

ADVERTISEMENT

Patronul echipei din Gruia nu crede că există un conflict între antrenor și jucători: „Eu n-am auzit să se plângă. A avut discuții cu unii, cum a avut și cu Deac, de ce nu joacă. Dar s-a văzut că nu are nimic nici cu Deac. Și ieri l-a folosit”.

Îi ia apărarea lui Mandorlini în conflictul cu Deac: „Nu jucătorul contează”

Neluțu Varga a avut un mesaj clar și pentru Ciprian Deac: „De partea antrenorului. Normal că i-am dat dreptate și lui, dar noi suntem o echipă și nu jucătorul contează. La mine contează echipa. Nu facem partipriuri.

ADVERTISEMENT

Jucătorul funcționează doar cu grupul, cu echipa. E importantă omogenitatea și forța grupului. Nu văd nici o problemă cu Deac. El a discutat cu antrenorul și a înțeles situația. Este un băiat de mare caracter”.

Omul de afaceri a ținut să transmită un mesaj și pentru jucători: „Îi susțin și aștept de la ei să dea randament și să ajungă în frunte. Am înțeles că a fost reconstrucție, că au fost accidentări, dar vreau titlul de la ei. Eu bag bani, nu îi las descoperiți, până de sărbători va fi totul la zi. Vreau mai multă concentrare, să înceapă să câștige”.

În final, a oferit noi asigurări pentru antrenorul lui CFR Cluj: „Mandorlini să stea liniștit, că nu are probleme. Am încredere în el și sunt mulțumit de munca pe care o face”, a mai spus Varga, conform prosport.ro.

ADVERTISEMENT