Sport

Mandorlini, explicații după CFR Cluj – UTA 0-0: ”Ne-a lipsit șansa”. Ce le-a transmis jucătorilor

Andrea Mandorlini a părut îngândurat după meciul CFR - UTA 0-0, însă a pus acest rezultat pe seama ghinionului pe care l-a avut echipa sa.
25.11.2023 | 23:31
Mandorlini explicatii dupa CFR Cluj  UTA 00 Nea lipsit sansa Ce lea transmis jucatorilor
Andrea Mandorlini a părut îngândurat după meciul CFR - UTA 0-0, însă a pus acest rezultat pe seama ghinionului pe care l-a avut echipa sa. Sursă foto: Flaviu BUBOI/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Clujenii au făcut o nouă partidă modestă și au încheiat nedecis cu formația pregătită de Mircea Rednic. În urma acestui rezultat, trupa din Gruia a ratat șansa de a o egala pe FCSB în fruntea clasamentului.

Prima reacție a lui Andrea Mandorlini după CFR – UTA 0-0

La finalul întâlnirii CFR – UTA 0-0, din etapa a 17-a din SuperLiga, antrenorul italian Andrea Mandorlini a vorbit despre neșansa avută de elevii săi în duelul cu arădenii și despre revenirile unor jucători importanți.

ADVERTISEMENT

”Așa este fotbalul, din păcate. Am avut multe ocazii, însă ne-a lipsit șansa. Acum, rămâne să ne pregătim pentru următorul meci. Nu contează că suntem într-o scădere de formă, noi trebuie să ne păstrăm încrederea, să rămânem pe același drum. Din păcate, din lipsă de noroc, nu am deblocat rezultatul de pe tabelă.

Sunt mulțumit de revenirile lui Camora și Bîrligea. Mario Camora a fost introdus de pe bancă pentru a oferi un suport echipei. Bîrligea știam că va juca 20-30 de minute, dar Mario nu. Am riscat. Am revăzut ocazia lui. Pe lângă asta, a dat și câteva centrări periculoase. S-a simțit când nu l-am avut pe teren.

ADVERTISEMENT

Din păcate, astăzi ne-a lipsit norocul. În rest, am făcut un meci important și îi felicit pe această cale. E o vorbă: nu mereu câștigă cine are mai multe ocazii. Am jucat ceea ce am pregătit, dar am avut neșansă”, a declarat Mandorlini.

Bîrligea s-a legat tot de ghinion

Și atacantul Daniel Bîrligea a pus remiza pe seama ghinionului pe care l-a avut CFR Cluj: ”Din păcate, în această seară nu am reușit să obținem cele trei puncte, dar ne gândim la următoarele meciuri. Jucăm, avem ocazii, dar nu vrea să intre mingea în poartă.

ADVERTISEMENT

Am văzut meciul de acasă al naționalei (n.r. – meciul României cu Elveția, încheiat cu scorul de 1-0), cu colegii mei de aici, de la CFR Cluj. Am fost foarte emoționat și fericit pentru colegii mei de la națională.

Sunt mândru că sunt român și că am ajuns la European. Am stat puțin pe gânduri să realizez că ne-am calificat. Momentan, obiectivul meu este să dau maxim la CFR, să fiu apt în toate jocurile și să ajungem cu cât mai multe forțe la European”.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Mircea Rednic se aștepta ca cei de la CFR Cluj să joace într-un sistem cu trei fundași, însă planurile i-au fost date peste cap și a fost nevoit să improvizeze din mers. Cu toate acestea, ”Puriul” și-a dovedit clasa și a ”rezolvat cazul”, obținând un egal cu UTA.

ADVERTISEMENT
Tags: