Sport

Neluțu Varga și Dan Șucu s-au împăcat! Imagine de colecție cu cei doi la U Cluj – Rapid 0-0. Cine a intermediat întâlnirea: “Am unit doi munți”. Exclusiv

Dan Șucu și Neluțu Varga s-au împăcat! Cei doi oameni de afaceri au urmărit din aceeași lojă meciul Universitatea Cluj - Rapid.
28.01.2023 | 18:56
Nelutu Varga si Dan Sucu sau impacat Imagine de colectie cu cei doi la U Cluj  Rapid 00 Cine a intermediat intalnirea Am unit doi munti Exclusiv
Dan Șucu și Neluțu Varga au urmărit împreună meciul dintre Universitatea Cluj și Rapid. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid s-a încurcat cu „șepcile roșii”, însă în lojele de pe stadionul „Cluj Arena” a avut loc un moment special. Împăcarea dintre Neluțu Varga și Dan Șucu, doi dintre cei mai potenți oameni de afaceri din SuperLiga.

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, a văzut meciul cu rivalii de la U Cluj alături de Dan Șucu

Dan Șucu a făcut mai multe declarații despre Neluțu Varga și cheltuielile uriașe pe care și le asumă patronul campioanei pentru a-i face toate poftele lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Au fost și câteva replici mai tăioase, dar cei doi oameni de afaceri au demonstrat în cel mai clar mod posibil că se respectă ca importanți competitori din SuperLiga. Din informațiile FANATIK, Neluțu Varga și Dan Șucu au urmărit partida din loja rezervată Rapidului, iar cei doi au făcut și câteva poze pentru a imortaliza momentul.

Dan Șucu și Neluțu Varga la meciul U Cluj - Rapid
Dan Șucu și Neluțu Varga în loja Rapidului la meciul cu Universitatea Cluj

Cine a facilitat împăcarea dintre Neluțu Varga și Dan Șucu: „Am unit munții!”

FANATIK a aflat că omul care a facilitat întâlnirea dintre Neluțu Varga și Dan Șucu a fost Gigi Corsicanu, un apropiat al patronului lui CFR Cluj: „Neluțu Varga a stat cu noi la lojă. I-am împăcat! Au vorbit și s-au lămurit. Am unit cei doi munți! (n.r. râde)”, a declarat fostul lider al galeriei Rapidului, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT
Gigi Corsicanu, alături de Dan Șucu și Neluțu Varga la meciul U Cluj - Rapid
Gigi Corsicanu, alături de Dan Șucu și Neluțu Varga la meciul U Cluj – Rapid

De altfel, Neluțu Varga a venit însoțit de cei doi lideri ai galeriei „alb-vișinii” la derby-ul de pe Național Arena dintre FCSB și CFR Cluj.

Ce a spus Dan Șucu despre Neluțu Varga la conferința de prezentare la Rapid. Ce replică i-a dat patronul lui CFR Cluj

Dan Șucu l-a „înțepat” pe Neluțu Varga chiar la prima conferință de presă ca acționar majoritar al Rapidului: „Pe parte organizațională, modelul de business de la CFR nu îl înțeleg aproape deloc. Nu e un model economic. Nu cunosc nicio afacere a lui Neluțu Varga. Eu nu am auzit niciodată de afacerile lui și de dânsul ca un om de afaceri.

ADVERTISEMENT

Dacă CFR-ul a reușit să ia de cinci ori campionatul, probabil că și cei care vor începe să câștige, o vor face de 5, 10 ori la rând. Și următorii ar trebui să fim noi”, a declarat Dan Șucu pe 25 mai 2022.

Neluțu Varga nu a rămas însă dator și i-a transmis patronului de la Rapid: „Dacă nu ştie cine este «domnul Varga», îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului (n.r. Diana Șucu). Am ales mereu Ethan Allen (n.r. firma Dianei Șucu), nu Mobexpert. Poate asta l-a deranjat. «Domnul Varga» are afaceri în 17 ţări, poate de aceea nu mă cunoaşte domnul Şucu”, a spus omul de afaceri conform Prima Sport.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu a vorbit despre Neluțu Varga și la FANATIK SUPERLIGA: „Are afaceri importante. De ce nu este în top?”

Dan Șucu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că este surprins de absența lui Neluțu Varga din Top 300 Capital: „Aș avea un singur comentariu, dar ar fi mai malițios. Ca să ai un preț la un produs, trebuie să dorești să vinzi. Nu poți să îți dai seama, piața trebuie să hotărască produsul nou pe piață”.

Dan Șucu nu s-a referit însă doar la Neluțu Varga, ci și la alți oameni de afaceri din SuperLiga: „Ceea ce mă distrează e că acolo sunt doi sau trei patroni din fotbal care sunt listați. Dar mai sunt o grămadă de patroni din fotbal care unde sunt? Unde e transparența lor? Or fi 100, or fi 150 în cazul meu, or fi 300 sau nu în cazul domnului Becali, dar în cazul domnului Rotaru câți sunt? Dar în cazul domnului Varga unde sunt? Din punctul meu de vedere are afaceri importante…. Dar în cazul altor domni care sunt patroni… Adică unde sunt până la urmă?!?!”, a mai declarat patronul Rapidului.

ADVERTISEMENT