Sport

Război între patronii din Liga 1! Dan Șucu, atac frontal la Neluțu Varga: „Nu am auzit de el ca om de afaceri” / „Să-și întrebe soția cine sunt”

Dan Șucu nu îl consideră un om de afaceri pe Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, și dezaprobă categoric modelul de business din Gruia, pe care îl caracterizează drept defectuos.
25.05.2022 | 17:16
Razboi intre patronii din Liga 1 Dan Sucu atac frontal la Nelutu Varga Nu am auzit de el ca om de afaceri  Sasi intrebe sotia cine sunt
Dan Șucu are o avere de 126 de milioane de euro, în timp ce Neluțu Varga are de recuperat de la CFR Cluj peste 26 de milioane de euro. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
25-05-2022
14:15

Neluțu Varga, replică acidă pentru Dan Șucu: „Nu e frumos să mă subestimeze”

Patronul lui CFR Cluj i-a dat replica noului finanțator al Rapidului prin intermediul ProSport: „Îi transmit domnului Șucu că până să ajungă la performanța clubului CFR mai este mult. N-am înțeles reacția lui. Probabil i s-a urcat la cap, de la “Imperiul Cățelușilor” ca este “leu”, dar nu este așa. Dânsul n-a demonstrat nimic în sport, deocamdată. La sport trebuie să demonstrezi prin performanțe, nu să vorbești. Nu prin “speech” ajungi campion, ci prin multă muncă. Mai are mult până să ajungă la investițiile noastre. Cu tot respectul pentru clubul Rapid.

Deocamdată domnul Șucu este doar un începător în fotbal, aflat la prima conferință. Probabil dânsul crede că mediul de afaceri este doar în Bulgaria și România. Nu e frumos să mă subestimeze, eu nu fac așa ceva. Nu înseamnă nimic faptul că dânsul nu a auzit de mine”, a spus patronul lui CFR Cluj pentru sursa citată.

Patronul lui CFR Cluj a revenit apoi cu o replică și la Prima Sport, sugerându-i omologului său să-și întrebe soția cine este. „Dacă nu ştie cine este «domnul Varga», îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului (n.r. Diana Șucu). Am ales mereu Ethan Allen (n.r. firma Dianei Șucu), nu Mobexpert. Poate asta l-a deranjat. «Domnul Varga» are afaceri în 17 ţări, poate de aceea nu mă cunoaşte domnul Şucu.”

Dan Șucu a făcut spectacol la prima conferință de presă ca finanțator al Rapidului și i-a acuzat pe cei de la Sepsi că primesc bani ilegali de la guvernul maghiar.

Dan Șucu, atac frontal la adresa lui Neluțu Varga: „Nu e un model economic”

CFR Cluj a ajuns la peste 26 de milioane de euro datorii, iar Dan Șucu nu înțelege deloc strategia de business a patronului ardelenilor: „Pe parte organizațională, modelul de business de la CFR nu îl înțeleg aproape deloc. Nu e un model economic.

ADVERTISEMENT

Nu cunosc nicio afacere a lui Neluțu Varga. Eu nu am auzit niciodată de afacerile lui și de dânsul ca un om de afaceri”, a fost mesajul tăios al lui Dan Șucu.

Dan Șucu e convins că Rapidul poate repeta performanța celor de la CFR Cluj: „Următorii ar trebui să fim noi”

Dan Șucu nu e deloc impresionat de cele cinci titluri consecutive reușite de CFR Cluj și e convins că orice club cu stabilitate poate repeta parcursul excelent.

ADVERTISEMENT

„Dacă CFR-ul a reușit să ia de cinci ori campionatul, probabil că și cei care vor începe să câștige, o vor face de 5, 10 ori la rând. Și următorii ar trebui să fim noi”, a fost declarația acidă a lui Dan Șucu la adresa lui Neluțu Varga.

Gheorghe Hagi, singurul model din fotbal al lui Dan Șucu: „Îmi place foarte mult ce se întâmplă la echipa lui”

Chiar dacă Dan Șucu e impresionat de ceea ce a realizat Hagi la Farul Constanța din punct de vedee sportiv și al academiei de fotbal, omul de afaceri a găsit și un mare minus.

ADVERTISEMENT

„Îmi place foarte mult ce se întâmplă la echipa lui Hagi, însă problema e că tot ce se întâmplă în jurul clubului depinde numai de dânsul”.

Dan Șucu, atac la adresa celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe: „Un guvern străin investește în fiecare an 3,5 milioane de euro”

„Nu e o lovitură pentru țară că un guvern străin investeștește în fiecare an 3,5 milioane de euro pentru a juca împotriva ta? E un lucru normal asta?

ADVERTISEMENT

Reclamele la MOL sunt normale? Ăsta nu e un mod de a intra în competiție. Acolo sunt haiduci nu e competiție! Este strigător la cer.

Vin cu bani ai contribualilor dintr-o țară vecină pentru a susține un club dintr-o altă țară? Asta se numește deturnare de fonduri și e pedepsită penal. Sunt tare curios ce s-ar întâmpla dacă ar veni Curtea de Conturi din Ungaria”, a declarat Dan Șucu în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT