Life

Nepoata lui Victor Socaciu a împlinit 3 ani. Dezvăluiri neștiute despre folkist: “Avea acasă un arbore genealogic și…”

Fiica lui Socaciu și-a serbat fetița cea mică, care a împlinit 3 ani. De ziua micuței sale, Seraphina Victoria, Ana-Maria a comandat una dintre mâncărurile preferate ale artistului.
15.05.2022 | 17:31
Nepoata lui Victor Socaciu a implinit 3 ani Dezvaluiri nestiute despre folkist Avea acasa un arbore genealogic si
Ana-Maria Socaciu, fata lui Victor Socaciu a serbat-o pe mezina familiei, care a împlinit 3 ani. Sursa foto. arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Ana-Maria Socaciu este singurul copil al lui Victor Socaciu care l-a făcut bunic pe regretatul artist. Aceasta și soțul ei, Tudor Buțu, au două fetițe de toată frumusețea, Iosephina și Seraphina. Fiica lui Socaciu și-a serbat, zilele trecute, fetița cea mică și, de ziua micuței, a comandat mâncarea preferată a artistului.

Fata lui Socaciu, Ana-Maria: ”A fost un bunic perfect. Îmi spunea des că Iosephina și Seraphina sunt un dar de la viață”

Ana Maria Socaciu susține că tatăl ei, Victor Socaciu, vedea viața într-un mod unic și a fost bunicul perfect pentru fetele ei. Mezina familiei este născută la o zi după fratele Anei-Maria, Victoraș, iar părinții ei au serbat-o în weekend.

ADVERTISEMENT

”Tata a fost un bunic perfect, el însuși fiind un izvor nesecat de dragoste și înțelepciune ce ar fi putut să le ofere mulți ani de acum fetelor mele stabilitate emoțională, încredere în sine, independență și mai ales o altă viziune asupra vieții, fiindcă tata chiar vedea viața în modul lui unic!”, a declarat fiica lui Victor Socaciu, Ana-Maria Socaciu, pentru FANATIK. 

”Tata prețuia mult ca fiecare copil să descopere istoria familiei”

Interpretul Victor Socaciu a avut o comunicare specială cu nepoatele lui, Iosephina și Seraphina. Deși fetița cea mare nu are nici ea decât vârsta de 9 ani, cantautorul îi arăta Iosephinei arborele genealogic, ca micuța să își știe rădăcinile.

ADVERTISEMENT

”Tata prețuia mult ca fiecare copil să descopere istoria familiei, avea acasă un arbore genealogic complex pe care i-l arăta Iosephinei, ea fiind mai mare, cu multă seriozitate ca ea să-și cunoască rădăcinile.

Tata îmi spunea des că Iosephina și Seraphina sunt un dar de la viață pentru el și, din când în când, adăuga cu un chip senin și liniștit: ‘Îți mulțumesc că m-ai făcut bunic!’.

ADVERTISEMENT

De la șahul, care era pasiunea lui, până la plimbări, înot, culesul fructelor, ori de câte ori ne întâlneam, tata le lua pe fete și se bucura de ele!”, a declarat Ana-Maria Socaciu, cea de a doua fiică a interpretului de folk.

A comandat mâncarea preferată a lui Victor Socaciu

Fata artistului și familia ei au petrecut de ziua fetiței sale într-un cadru restrâns, alături de nașii micuței Seraphina. Cum era de așteptat, la petrecerea micuței s-a vorbit și despre cântărețul de folk, ia Ana-Maria a comandat unul dintre preparatele culinare preferate de tatăl ei, saramură cu mămăliguță.

ADVERTISEMENT

”Am petrecut într-un cadru intim, doar noi și nașii, iar tata a fost prezent în discuțiile noastre, inclusiv eu am mâncat o mâncare care i-ar fi plăcut lui să o mănânce, saramură de crap cu mămăligă”, ne-a mai spus fata regretatului artist, Ana-Maria.

Victor Socaciu a murit în spital

Victor Socaciu a murit la vârsta de 68 de ani pe un pat de spital, pe data de 27 decembrie 2021. Artistul avea probleme de natură renală. În 2009 suferise un transplant de rinichi la Cluj. Atunci, acesta primise rinichii unei fetițe de numai 10 ani, aflată în moarte clinică. Mai târziu, artistul i-a dedicat fetiței, o piesă.

Interpretul mai are o fiică, pe Iulia, din primul mariaj. Din cea de-a două căsnicie a lui, cea cu Marina Almășan, s-a născut fiul lui, Victoraș.

ADVERTISEMENT