Life

Netflix lansează serialul cu care vrea să facă furori în toată lumea. Premiera e în februarie

Un nou serial va apărea pe Netflix. Platforma vrea să facă prin el furori în toată lumea. În luna februarie este programată premiera.
24.01.2024 | 11:21
Netflix lanseaza serialul cu care vrea sa faca furori in toata lumea Premiera e in februarie
Despre ce serial este vorba. Sursa foto: Variety
ADVERTISEMENT

O veste bună pentru iubitorii de seriale. Netflix va lansa în curând o nouă peliculă de acest tip, iar reprezentanții platformei își doresc să cucerească lumea întreagă prin el. În februarie a fost programată premiera noului serial de pe serviciul de streaming.

Serialul cu care Netflix își dorește să facă furori

Producția este una americană. Întreaga poveste se bazează pe acțiune, așadar trebuie să ne așteptăm la secvențe pline de suspans, lupte și adrenalină. Acestea vor fi cuprinse în câteva episoade. Pe data de 22 februarie 2024 va avea loc, mai exact, premiera, la nivel mondial.

ADVERTISEMENT

Serialul se numește ”Avatar: The Last Airbender”, care în versiunea în limba română înseamnă ”Avatar: Ultimul războinic al aerului”. A fost constituit precum o adaptare a serialului animat Nickelodeon și se bazează pe 8 episoade, fiecare a câte o oră.

”Avatar: The Last Airbender”, noul serial de pe Netflix

În distribuție vor apărea nume precum: Gordon Cormier, Kiawentiio, Ian Qusley, Dallas Liu, Ken Leung, Paul Sun-Hyung și Daniel Dae Kim. Faptele lor se vor concentra asupra lu Aang, un tânăr avatar care va încerca să stăpâească elementele: Apă, Pământ, Foc și Aer.

ADVERTISEMENT

Întreaga acțiune se va concentra pe stăpânirea celor patru elemente ale naturii, personajele fiind împărțite în triburi. La un moment dat, unul dintre lorzii națiunii focului, Sozen, îl va trăda și îl va lăsa să se stingă din viață pe avatarul din acea epocă. Sozen va proceda astfel după ce o cometă îi va spori puterile.

De asemenea, în ”Avatar: The Last Airbender” vom putea vedea și o serie de răsturnări inteligente, copii orbi, un prinț renegat, un bizon foarte mare și păros sau un lemur zburător. Totodat, acțiunea va lua amploare din momentul în care Aang, un avatar captiv în gheață, se va trezi după peste un secol.

ADVERTISEMENT

”Pe scurt, actiunea este plasata pe un Pamant fictiv unde oamenii au invatat sa stapaneasca cele patru elemente ale naturii , astfel impartindu-se in triburi. Profitand de trecerea unei comete care-i sporea puterile, unul dintre lorzii natiunii focului, Sozen, il tradeaza si il lasa sa moara pe avatarul acelei epoci (avatarul – pastratorul ordinii si stapanul tuturor elementelor) apoi are o tentativa de genocid eliminand aproape complet natiunea vantului unde urma sa se nasca\reincarneze urmatorul avatar.

Spun ”aproape complet” pentru ca unicul supravietuitor este chiar urmatorul avatar, Aang, captiv in gheata si trezit peste 100 de ani de doi frati din tribul de sud al apei, Sokka si Katara. De-aici incepe o calatorie initiatica tipica, dar asezonata cu destule rasturnari de situatie inteligente.

ADVERTISEMENT

Mai adaugati si un print renegat , o fetita oarba dar extrem de puternica in manipularea pamantului, un bizon urias si paros, un lemur zburator si inca vreo cateva personaje a caror evolutie se bazeaza in fond pe evolutia unor stari umane”, este o recenzie despre noul serial, potrivit krossfire.ro

ADVERTISEMENT