Life

Neti Sandu și-a dezvăluit ritualul secret de înfrumusețare: “Asta e tot”

Neti Sandu și-a dezvăluit ritualul secret de înfrumusețare. Ce face mereu vedeta de la știrile Pro TV pentru a arăta superb.
26.04.2023 | 06:00
Neti Sandu sia dezvaluit ritualul secret de infrumusetare Asta e tot
Neti Sandu și-a dezvăluit ritualul secret de înfrumusețare. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a dezvăluit care este ritualul său secret de înfrumusețare. Ce face vedeta de la Pro Tv pentru a se menține frumoasă.

Neti Sandu și-a dezvăluit ritualul secret de înfrumusețare

Neti Sandu a vorbit despre ritualul său secret de înfrumusețare și a dezvăluit care este singurul lucru pe care îl face. Vedeta de la Pro TV are 64 de ani acum.

ADVERTISEMENT

Neti Sandu a recunoscut că are și momente când stă mai prost cu sănătatea. Aceasta a recunoscut că uneori se întreabă cum se poate simți bine când cu doar câteva ore în urmă a simțit multă durere în tot corpul.

Neti Sandu se resimte fizic în funcție de gradul de efort pe care îl face inclusiv cel de nivel psihic. Ritualul pe care îl respectă Neti Sandu este un masaj pentru înfrumusețare cu mâinile sau ventuze de silicon.

ADVERTISEMENT

„Am perioade foarte bune și mă gândesc Doamne, cum pot să mă simt așa bine când cu două ore în urmă mă dureau toate.

E vorba de gradul de efort pe care îl fac și, în general, efortul este intelectual, psihic, dar e ca și cum aș face efort fizic, eu așa îl resimt. Ce fac ca ritual este doar un masaj, fie cu mâinile, fie cu ventuze de silicon – asta e tot”, a spus vedeta pentru Unica.

ADVERTISEMENT

Cum folosește Neti Sandu astrologia în viața de zi cu zi

Neti Sandu a mai vorbit și despre aspectele de care ține cont în viața ei cu astrologia. Neti Sandu a spus că ține cont de ceea ce se întâmplă cu planetele atunci când ia decizii în plan personal. Ea nu ia decizia atunci când Mercur este în retrograd.

„Eu știu estimativ cam pe unde ajung Planetele și ce urmează să facă. Eu nu mă uit la conjunctura de azi, țin cont să nu fie Mercur Retrograd doar dacă e ceva ce am mai început cândva.

ADVERTISEMENT

Altfel, dacă vreau să fac ceva nou, nu aleg ziua asta, cu Mercur. Aștept să mai treacă o săptămână – dacă pot, dacă mi se dă voie, dar, după aceea eu știu că Saturn o să ajungă acolo și o să fie greu, adică știu la ce să mă aștept”, a mai povestit aceasta.

ADVERTISEMENT