Sport

Neymar a confirmat că s-a certat cu toată lumea de la PSG înaintea duelului cu Bayern Munchen: „Asta e trist”

Neymar a recunoscut că s-a certat cu șefii lui PSG înaintea duelului cu Bayern Munchen din optimile Champions League. Superstarul brazilian a vorbit pe larg despre scandal.
14.02.2023 | 09:49
Neymar a confirmat ca sa certat cu toata lumea de la PSG inaintea duelului cu Bayern Munchen Asta e trist
Neymar a recunoscut că s-a certat cu jucătorii și directorul sportiv al lui PSG înaintea duelului cu Bayern Munchen. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Neymar a oferit detalii despre scandalul în care a fost implicat după înfrângerea lui PSG cu AS Monaco, scor 1-3 în ultima etapă din Ligue 1. Superstarul brazilian a recunoscut că s-a certat cu Luis Campos, directorul sportiv al lui PSG, dar și cu Marquinhos. „Decarul” naționalei Braziliei a regretat că scandalul a ajuns în fața opiniei publice.

Neymar a vorbit despre scandalul de la PSG înaintea duelului cu Bayern Munchen: „S-a întâmplat, da”

PSG traversează o perioadă slabă chiar înaintea meciului tur din optimile Champions League cu Bayern Munchen, marți, 14 februarie, ora 22:00. Campioana Franței are două înfrângeri consecutive înaintea duelului cu „bavarezii”, iar situația din interiorul clubului a degenerat.

ADVERTISEMENT

Eșecul cu Monaco i-a picat greu lu Neymar care i-a criticat pe Soler și Ekitike și a avut un schimb de replici cu Marquinhos și Luis Campos. Ulterior, fotbalistul brazilian a fost dezamăgit pentru că discuțiile aprinse din interiorul echipei au ajuns în presă.

„S-a întâmplat, da. Nu am fost de acord cu ceea ce se spunea la acel moment, așa că am avut o discuție despre asta. Vorbesc cu prietenii mei în fiecare zi și îi iubesc pe toți.Vorbim despre fotbal, toți. Fotbalul înseamnă comunicar.

ADVERTISEMENT

Desigur, există respect de ambele părți și, uneori, nu ești de acord cu părerile celorlalți. Deci ar putea exista o discuție pentru a îmbunătăți echipa, atmosfera, jocul nostru”, a declarat Neymar, în cadrul conferinței de presă premergătoare duelului cu Bayern Munchen.

Jocul lui PSG cu Monaco l-a înfuriat pe Neymar: „Doare”

În ciuda pasajului slab pe care îl traversează, echipa antrenată de Christophe Galtier a rămas pe locul 1 în Ligue 1, cu 54 de puncte în 23 de partide, la cinci puncte diferență de locul 2 ocupat de Marseille. Parizienii au o misiune mult mai dificilă în Champions League, competiție pe care încearcă de ani buni să o cucerească.

ADVERTISEMENT

„Am pierdut câteva meciuri și suntem frustrați de asta. Vrem să câștigăm tot timpul. Când apar înfrângerile, doare, așa că discuțiile fac parte din asta. Asta ne poate ajuta să ne îmbunătățim ca echipă. Cred că a ajutat pentru că am lămurit lucrurile. Știm la ce ne gândim cu toții.

În ceea ce privește blocarea unor astfel de lucruri în vestiar, uneori sunt lucruri care apar în presă și pot deveni virale foarte repede. Când există astfel de informații, suntem supărați. Este al șaselea sezon al meu aici la PSG și este dificil. Uneori lucrurile au ieșit la iveală în momente importante, ca înaintea unei finale. Dar nu știu ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Ca jucător, nu mă afectează doar pe mine, ci afectează pe toată lumea și pe antrenor. Trebuie să aflăm ce se întâmplă. Lucrurile din vestiar nu ar trebui să iasă la iveală. Asta e trist. Sunt lucruri care trebuie rezolvate pe plan intern și nu pe stradă.Trebuie să rămânem împreună, așa că e enervant să iasă lucrurile la iveală. Sunt sigur că vor fi mai multe în viitor. Toate acestea fac parte din fotbal”, a mai spus Neymar.

Messi, Mbappe și Neymar se află în lotul lui PSG pentru disputa cu Bayern Munchen din Liga Campionilor

Lionel Messi și Kylian Mbappe s-au accidentat în Ligue 1, iar Galtier declara înaintea meciului cu Bayern Munchen că nu-i va putea folosi pe cei doi componenți din tripleta stelară a lui PSG. Julian Nagelsmann a mărturisit de la bun început că nu crede în anunțul antrenorului francez și că totul este un joc psihologic.

În cele din urmă, Messi, Mbappe și Neymar fac parte din lotul campioanei Franței pentru meciul cu Bayern Munchen. Golgheterul Cupei Mondiale, Mbappe, nu este refăcut 100%, însă a revenit la antrenamentele francezilor.

Conform presei franceze, Mbappe și Messi au șanse mici să fie titulari, însă ar putea să își facă apariția pe parcursul jocului. Manșa retur din Germania va avea loc pe 8 martie 2023. Până atunci, PSG mai are meciuri în campionat cu Lille, Marseille și Nantes.


  • Cota NETBET pentru PSG: 1,48 este cota pentru „ambele echipe marchează” la meciul PSG – Bayern Munchen. 

ADVERTISEMENT