Sport

Neymar, apariție șocantă la ziua lui Romario. Starul, replică vulgară pentru critici. Video

Neymar a surprins prin faptul că s-a îngrășat foarte mult de când nu a mai jucat. Fanii l-au taxat dur pe rețelele de socializare, dar acesta le-a dat o replică pe măsură.
30.01.2024 | 19:22
Neymar aparitie socanta la ziua lui Romario Starul replica vulgara pentru critici Video
Neymar a surprins prin faptul că s-a îngrășat foarte mult de când nu a mai jucat, iar fanii l-au taxat extrem de dur pe rețelele de socializare. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT
30-01-2024
17:29

Neymar, răspuns agresiv pentru ce care l-au făcut gras

Neymar a ținut să le răspundă celor care l-au făcut gras după apariția pe care a avut-o la ziua lui Romario și a postat un filmuleț prin care vrea să demonstreze contrariul.

Aflat în superba sa vilă din Brazilia unde efectuează perioada de recuperare după accidentare, starul și-a ridicat tricoul în timpul filmării pentru a arăta că nu este deloc gras.

Mai mult, el are un comentariu vulgar pentru cei care l-au criticat: ”Peste limita de greutate, bine. Dar gras? Nu prea cred. S**ți-o, haterilor! Țineți pasul sau înnebuniți”.

 

Starul brazilian s-a accidentat grav la mijlocul lunii octombrie și nu va putea reveni pe gazon decât la începutul sezonului viitor. Investigațiile medicale au relevat că jucătorul a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior și ruptură de menisc.

Neymar, ținta fanilor pe rețelele de socializare

Neymar se află în plin proces de recuperare pe care o face în Brazilia, însă apariția pe care a avut-o în weekend la ziua lui Romario a șocat lumea fotbalului. Superstarul s-a îngrășat foarte mult în ultima perioadă, iar fanii nu au ratat ocazia de a face glume pe seama sa.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul lui Al Hilal a venit la petrecerea lui fostului campion mondial îmbrăcat în haine largi de culoare închisă, însă acest lucru nu a putut ascunde faptul că are foarte multe kilograme în plus.

”Mâncarea de la cantină e bună”, ”Ce risipă”, ”Şi-a mâncat salariul”, ”E în depresie” sau ”Neymar a trecut de la ‘a mânca fundași pe pâine’ la a devora mâncarea fundașilor”, au scris fanii în online.

ADVERTISEMENT
Neymar fani
Neymar, apariție șocantă la ziua lui Romario. Sursă foto. Twitter

”Neymar se antrenează intens în bucătărie”, ”Neymar probabil că are în jur de 120 de kg, ce naiba!”, ”De ce se îngrașă Neymar?” sau ”Neymar îl impresonează pe Ronaldo îngrășându-se după o scurtă perioadă la nivel înalt”, au glumit alți fani, care au remarcat că la 58 de ani Romario arată mai bine decât Neymar.

Transferat de Al Hilal în vara anului trecut, după ce saudiții au plătit 90 de milioane de euro către PSG, brazilianul a jucat doar 5 meciuri pentru noua sa echipă, având un gol și trei assist-uri.

ADVERTISEMENT

Neymar a stat mai mult accidentat după ce a plecat de la Barcelona

Neymar a fost tot timpul un jucător predispus la accidentări, mai ales din cauza loviturilor primite de la adversari, însă odată cu plecarea de la Barcelona, în vara anului 2017, acestea parcă au devenit tot mai dese.

Unii au speculat faptul că nu a mai beneficiat de sistemul medical bine pus la punct de la formația catalană, însă acest lucru este puțin plauzibil pentru că PSG, echipă pentru care a jucat timp de 6 ani este la un nivel de elită. Alții au dat vina pe viața tumultoasă din afara terenului, variantă care ar putea să conțină un sâmbure de adevăr.

ADVERTISEMENT

Care sunt cauzele deselor accidentări ale lui Neymar este greu de stabilit, însă un lucru este cert. După ce a plecat de pe Camp Nou, brazilianul nu a mai fost același jucător și a petrecut foarte mult timp în afara terenului din cauza problemelor medicale.

ADVERTISEMENT
Tags: