Stiri sportive

Neymar, erou pentru PSG în absența lui Leo Messi. Gol și pasă decisivă pentru superstarul brazilian. Video

PSG a învins-o cu ceva emoții pe Lorient în etapa a 14-a din Ligue 1. Neymar a fost omul meciului după ce a marcat și a reușit o pasă de gol.
06.11.2022 | 17:45
Neymar erou pentru PSG in absenta lui Leo Messi Gol si pasa decisiva pentru superstarul brazilian Video
Neymar, omul meciului la PSG în partida cu Lorient din Ligue 1. Sursă foto: Twitter - @ActuFoot_
ADVERTISEMENT

PSG a refăcut avansul de cinci puncte față de ocupanta surpriză a locului secund din Ligue 1, Lens. Formația pregătită de Christophe Galtier, fără Lionel Messi pe teren, s-a impus în deplasare, scor 2-1 cu Lorient. Neymar a fost omul meciului.

Neymar, prestație strălucitoare la PSG în absența lui Lionel Messi

PSG a deschis repede scorul în partida cu Lorient în etapa a 14-a din Ligue 1. În minutul 8, Neymar a profitat de greșeala portarului advers, care a degajat în brazilian, mingea i-a revenit și după un dribling elegant a înscris.

ADVERTISEMENT

Gazdele au egalat în startul reprizei secunde prin Moffi. Totuși, campioana Franței avea să rezolve partida în finalul meciului.

În minutul 81, Danilo Pereira a înscris cu o lovitură de cap în urma unui corner executat perfect de Neymar. În lipsa lui Lionel Messi, accidentat, Neymar a fost omul meciului, reușind un gol și o pasă decisivă.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, accidentat cu două săptămâni înainte de Cupa Mondială din Qatar

Cu victoria de pe terenul lui Lorient PSG s-a instalat în fotoliul de lider din Ligue 1 și s-a distanțat la cinci puncte de Lens, ocupanta poziției secunde în campionatul francez.

Lionel Messi nu a fost nici măcar pe banca de rezerve pentru meciul cu Lorient. Superstarul argentinian s-a accidentat la tendonul lui Ahile cu două săptămâni înainte de startul Cupei Mondiale din Qatar.

ADVERTISEMENT

Argentina va debuta la turneul final împotriva Arabiei Saudite, pe 22 noiembrie într-o grupă din care mai fac parte Polonia și Mexic. Clubul francez a anunțat că accidentarea este una ușoară, iar internaționalul argentinian este așteptat să revină la antrenamente săptămâna viitoare.

Kylian Mbappe, fără gol în partida cu Lorient

Kylian Mbappe s-a aflat timp de 86 de minute pe teren în meciul cu Lorient, însă atacantul francez nu a izbutit să marcheze.

ADVERTISEMENT

Astfel, atacantul naționalei Franței a pus stop unei serii de 4 meciuri consecutive cu gol marcat. În vârstă de 22 de ani, Mbappe a marcat câte o „dublă” în meciurile cu Ajaccio și Maccabi Haifa, ca mai apoi să înscrie câte un gol cu Troyes și Juventus în Champions League.

Campioana Franței își va afla adversara din optimile celei mai titrate competiții din Europa, luni, 7 noiembrie, de la ora 13:00, ora României. Tragerea la sorți va avea loc la Nyon, în Elveția.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,27 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la PSG – Auxerre. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT