Sport

Neymar a cheltuit un milion de dolari pe piața NFT pentru a-și schimba poza de profil pe Twitter

Neymar jr. este tot mai preocupat de imaginea sa în ultima perioadă. Și ține pasul cu vedetele din sport și showbiz-ul mondial, achiziționând de la un club celebru două NFT pentru profilul său de Twitter.
22.01.2022 | 11:00
Neymar a cheltuit un milion de dolari pe piata NFT pentru asi schimba poza de profil pe Twitter
Neymar a cheltuit peste un milion de dolari în monede crypto pentru două NFT pe care le va folosi drept imagine de profil pe Twitter. foto: hepta
ADVERTISEMENT

În perioadă de refacere după accidentarea suferită la finele toamnei, Neymar jr. a profitat din plin pentru a avea parte de acțiune în plan personal. Deja și-a oficializat noua relație și așteaptă lansarea documentarului Netflix despre viața sa.

Este atent însă și la social media. Iar dacă Ronaldo și Messi sunt ”regi” pe Instagram, el s-a concentrat către Twitter. Acolo unde, ca multe alte vedete din sport și showbiz, deține noua versiune, Twitter Blue.

ADVERTISEMENT

Neymar a cheltuit peste un milion de dolari pentru a nu rata inaugurarea unei noi funcții

Twitter Blue este o nouă versiune a serviciului de microblogging și social networking. A fost lansată în iunie anul trecut, utilizatorii din Australia și Canada fiind primii care au testat oferta.

Între timp ea este disponibilă și pe alte piețe. Și este extrem de populară în lumea vedetelor pentru că oferă utilizatorilor plătitori o serie de funcții indisponibile celor care folosesc varianta gratuită a lui Twitter.

ADVERTISEMENT

Iar ieri, 20 ianuarie, Twitter a anunțat că va începe să ofere utilizatorilor săi Blue opțiunea de a avea avatare NFT. Utilizatorii își pot conecta adresele publice blockchain la profilul lor pentru funcționalitate.

Twiter acceptă cele mai populare portofele, de la MetaMask și Trust Wallet până la Coinbase Wallet și Ledger Live. Cu portofelul conectat la profil, utilizatorul poate alege oricare dintre NFT-urile sale pentru a-l folosi ca imagini de profil.

ADVERTISEMENT

Și Neymar jr. nu a ratat ocazia de a se număra între primii care beneficiază de aceasta. Și a cheltuit echivalentul a peste un milion de dolari, în moneda virtuală ETH, pentru două imagini având acest scop.

Într-un club celebru, alături de Snoop Dogg, Mark Cuban, DJ Khaled, Jack Miller și alte vedete

Neymar a achiziționat primul NFT, BAC #6633, pentru 159,99 ETH, care, la momentul achiziționa avea echivalentul a 517.000 dolari. Acest NFT a crescut cu 66% într-o lună, precedenta tranzacție fiind făcută pentru 96 ETH.

ADVERTISEMENT

Jucătorul lui PSG a decis să-l folosească drept imagine de profil pe conturile sale de socializare. Și a anunțat acest lucru pe profilul său de Twitter Blue. Menționând și sursa.

Neymar a cheltuit și mai mult cu cel de-al doilea NFT, BAYC #5269, pe care l-a cumpărat cu 189,69 ETH, ceea ce înseamnă 613.000 dolari. Acest NFT prezintă o maimuță cu ochi laser, imaginile de facto  „Bitcoin to the moon” de pe rețelele sociale.

A cumpărat cele două NFT de la Bored Ape Yacht, unul dintre cele mai mari cluburi din industrie. Și, susțin analiștii de pe piața crypto și NFT, este o investiție rentabilă pentru brazilian.

Și aceasta pentru că Bored Ape Yacht a atras o mulțime de vedete din sportul mondial și din showbiz care sunt active în acest domeniu. Vorbim despre Mark Cuban, Jack Miller, DJ Khaled, Snoop Dogg, Jimmy Fallon, Post Malone, Steph Curry, The Chainsmokers, Gary Vaynerchuk și mulți alții.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Reims: 6,00 este cota pentru „3-0 scor corect”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT