Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Nici pastila albastră nu o mai salvează”. Florentin Petre nu mai crede în Dinamo

Florentin Petre nu mai crede în Dinamo și de aceeași părere este și Giani Kiriță. Foștii dinamoviști sunt dezamăgiți de formația antrenată de Ovidiu Burcă.
28.11.2023 | 23:48
Nici pastila albastra nu o mai salveaza Florentin Petre nu mai crede in Dinamo
Florentin Petre nu mai crede în Dinamo și de aceeași părere este și Giani Kiriță. Foștii dinamoviști sunt dezamăgiți de formația antrenată de Ovidiu Burcă. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut derby-ul cu FCSB, scor 0-1 pentru “roș-albaștri”. După înfrângerea “câinilor”, dinamoviștii s-au arătat dezamăgiți de formația antrenată de Ovidiu Burcă. Astfel, Florentin Petre nu mai crede în Dinamo, iar Giani Kiriță este de aceeași părere cu fostul său coleg.

Florentin Petre nu mai crede în Dinamo

Florentin Petre susține că nu mai crede în Dinamo. După o nouă înfrângere în campionat, analistul nu o vede pe formația lui Ovidiu Burcă cu ochi buni, chiar dacă nu au făcut un meci foarte rău pe Arena Națională. Petre s-a arătat încântat de Ghezali, însă foarte dezamăgit de ratarea lui Abdallah, cea care putea schimba soarta meciului.

ADVERTISEMENT

“Într-adevăr, în momentul în care ai ajuns impotent nici pastila aia albastră nu te mai salvează. Zic așa în general. Mi-a plăcut Ghezali, pentru că este puțin peste media jucătorilor și are o viteză în plus față de tot ceea ce înseamnă lotul (n.r. lui Dinamo).

Aș fi vrut mai mult de la Abdallah. La 0-0 a degajat acea minge și a fost un fel de fundaș central al FCSB-ului. Dacă marca acel gol nu știai ce se poate întâmpla pe mai departe. Sincer să fiu, Dinamo mi-a plăcut mai mult aseară, față de meciurile trecute.

ADVERTISEMENT

Au încercat mai mult și am văzut că se vrea, dar în momentul în care intervine calitatea, atunci se face diferența. FCSB-ul a câștigat printr-o execuție extraordinară a lui Florinel. Dar ca joc au fost egale în anumite momente.

Adică nu s-a văzut diferența între locul 1 și penultimul loc. Au avut o atitudine bună, au ieșit mai bine (n.r. Dinamo). Au avut ocazii la poartă și au șutat de câteva ori, doar că nu au nimerit-o sau a intervenit bine Târnovanu”, a declarat Florentin Petre, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță, dur la adresa lui Dinamo

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Giani Kiriță a fost de acord cu fostul său coleg din Ștefan cel Mare. Analistul a avut câteva cuvinte dure la adresa lui Dinamo. Kiriță este de părere că legat de clubul condus de Andrei Nicolescu au mai rămas doar suporterii. Performanța lasă de dorit, iar acest lucru nu mai aduce respect formației de pe locul 15.

“Cum spunea și Piticul (n.r. Florentin Petre). Din păcate, la ora actuală, ce reprezintă Dinamo sunt doar suporterii. De aia își permite Florinel Coman să ne facă echipă mică, să vorbească fără respect. Vino tu câștigă și nu mai fi pe locul 15 și atunci să vezi cum vorbești și tu la fel”, a spus Giani Kiriță.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Florentin Petre, reacție după înfrângerea lui Dinamo

ADVERTISEMENT