Sport

„Niciodată în următorii 4.000 de ani”. Mitică Dragomir a vorbit despre fuziunea Craiovelor, subiectul fierbinte din SuperLiga

Mitică Dragomir a vorbit despre cel mai fierbinte subiect din SuperLiga: fuziunea dintre FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova.
14.02.2024 | 20:03
Niciodata in urmatorii 4000 de ani Mitica Dragomir a vorbit despre fuziunea Craiovelor subiectul fierbinte din SuperLiga
„Niciodată în următorii 4.000 de ani” Mitică Dragomir a vorbit despre subiectul fierbinte din SuperLiga. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a venit cu un verdict clar în cazul fuziunii dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948. „Oracolul din Bălcești” este de părere că Adrian Mititelu și Mihai Rotaru nu ar putea colabora împreună în conducerea unui club.

„Niciodată în următorii 4.000 de ani”. Mitică Dragomir a vorbit despre subiectul fierbinte din SuperLiga: fuziunea echipelor din Craiova

Lia Olguța Vasilescu a încins spiritele în Cetatea Băniei și a mărturisit că și-ar dori ca Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948 să fuzioneze. Atât Mihai Rotaru, cât și Adrian Mititelu au reacționat în urma declarației și anunțat că nu își doresc să unifice cele două cluburi.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a intervenit în subiectul fuzionării celor două formații din Bănie și are deja un verdict clar. Fostul președinte al LPF anunță că Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948 nu pot să fuzioneze nici în „următorii 4.000 de ani”.

„Oracolul din Bălcești” este de părere că niciunul dintre finanțatori nu va fi de acord cu fuzionea în viitorul apropiat. În plus, Mitică Dragomir susține că Mihai Rotaru și Adrian Mititelu nu pot lucra împreună în conducerea posibilului club rezultat după unificare.

ADVERTISEMENT

„Niciodată în următorii 4.000 de ani! Nici politic, nici economic. Nu vor amândoi, păi care să fie șeful. Se împușcă, povești. Olguța în schimb este o doamnă foarte deșteaptă, am fost și în partid cu ea”, a spus Dragomir la „Max Profețiile lui Mitică”, emisiune ce poate fi urmărită doar pe FANATIK.RO, de la ora 13:30, în fiecare zi de luni.

Gigi Becali este de acord cu Dumitru Dragomir: „Nici dacă rămâne Mititelu cu cuțitul la os”

Gigi Becali a vorbit despre Mititelu și Rotaru, dar și despre posibilitatea unei singure echipe la Craiova. Patronul de la FCSB este de părere că ambii finanțatori din Bănie nu ar accepta să lucreze împreună, iar acționarul de la Universitatea Craiova ar fi mai degrabă tentat să se retragă.

ADVERTISEMENT

„Este posibil să fie o singură Craiova, dar nu știu cum. Numai dacă Mititelu rămâne cu cuțitul la os și Mititelu dacă are și cuțitul la os știi ce zice: bagă cuțitul, bagă și fierăstrăul, taie-mi și osul și tot nu fac cu Rotaru. Am vorbit cu Rotaru, e posibil dacă vin alți oameni de afaceri sau să se implice primăria să îi zică lui Rotaru așa.

Ai cheltuit pănă acum 25 de milioane, facem o convenție o ia primăria și când vindem jucătorii îți dăm banii dreptat. Rotaru nu mai vrea, e un om deștept, Rotaru e un om al cifrelor. Nu că nu vrea să continue, nu îi place să piardă bani.

ADVERTISEMENT

Nu concepe «Cum mă eu mă om deștept, fac afaceri, matematician să nu pot». Aici nu poți, și-a dat seama și nu mai vrea că e prea deștept să stea în fotbal, așa cred, am vorbit cu el”, a spus Gigi Becali.

Fuzionează Craiovele? Verdictul lui Mitică Dragomir

ADVERTISEMENT