Life

Nicolae Botgros are remușcări după moartea Lidiei Bejenaru: „Despărțirea a fost foarte tulburătoare”

Nicolae Botgros are remușcări după moartea Lidiei Bejenaru, soția lui. Artista s-a stins din viață în urmă cu două săptămâni.
06.08.2021 | 15:02
Nicolae Botgros are remuscari dupa moartea Lidiei Bejenaru Despartirea a fost foarte tulburatoare
ADVERTISEMENT

Nicolae Botgros are remușcări după moartea Lidiei Bejenaru, cea care i-a fost soție timp de cinci decenii. Interpreta s-a stins din viață în urmă cu două săptămâni, provocând durere în sufletele celor care au iubit-o și apreciat-o.

Lidia Bejenaru avea 68 de ani și avea probleme grave de sănătate. Artista s-a confruntat ani la rând cu cancerul la colon și a fost operată de trei ori într-o săptămână. Din păcate, medicii nu au putut să o salveze.

ADVERTISEMENT

Soțul ei este devastat și nu se poate obișnui cu pierderea pe care a suferit-o. Nicolae Botgros este plin de regrete, la atât de puțin timp după ce și-a pierdut soția.

Nicolae Botgros are remușcări după moartea Lidiei Bejenaru

Nicolae Botgros are remușcări după moartea soției sale, Lidia Bejenaru. Acesta nu-și poate reveni după ce a pierdut-o pe femeia care i-a fost alături timp de jumătate de secol.

ADVERTISEMENT

Artistul este plin de remușcări și regrete, mai ales pentru că a trecut prin multe greutăți cu soția lui. În trecut, maestrul a înșelat-o pe Lidia Bejenaru cu solista Anișoara Dabija, cu care are o fetiță. Însă partenera l-a iertat după această greșeală imensă, potrivit avantaje.ro.

Dirijorul a recunoscut că a făcut numeroase greșeli în timpul căsniciei cu soția lui. Chiar și după ce i-a fost infidel, Lidia Bejenaru l-a primit înapoi în viața ei.

ADVERTISEMENT

Faptul că Lidia Bejenaru nu mai este în viața lui a fost o lovitură imensă pentru artist, care nu știe cum să treacă peste pierdere.

„Noi am trăit cu Lidia toate evenimentele cele mai frumoase. Că a fost și sfadă în casă… Ne-am sfădit, că la orice om există treaba asta, că am greșit eu, tot se mai pune.

ADVERTISEMENT

S-au luat toate lucrurile în calcul, am făcut așa ca familia să fie în regulă, să nu fie afectată. Dar, mă rog, Dumnezeu a vrut să ne despartă. Foarte greu.

Despărțirea a fost foarte tulburătoare, pentru mine, în viață nu a fost trăsnet mai mare ca acesta”, a declarat Nicolae Botgros la Antena Stars.

După moartea Lidiei Bejenaru, artistul s-a mutat alături de Corneliu, fiul lui. Nicolae Botgros nu mai putea sta în casa în care a locuit cu cea care i-a fost parteneră atâția ani.

ADVERTISEMENT