Sport

Nicolae Constantin, noi detalii despre înregistrarea cu Gabi Tamaș: „Ăsta a fost deranjul cel mai mare!”

Universitatea Craiova a învins-o, scor 2-1 pe Petrolul Ploiești. La finalul partidei, Nae Constantin, antrenorul Petrolului, a oferit informații despre scandalul cu Gabriel Tamaș.
16.10.2022 | 00:27
Nicolae Constantin noi detalii despre inregistrarea cu Gabi Tamas Asta a fost deranjul cel mai mare
Nae Constantin a oferit informații suplimentare despre scandalul cu Gabi Tamaș la finalul partidei Universitatea Craiova - Petrolul Ploiești Sursă foto: Captură Youtube - fcpetrolul.official
ADVERTISEMENT

Gabriel Tamaș se află în centrul unui scandal monstru în SuperLiga. Fostul fundaș al Petrolului Ploiești a fost înregistrat în momentul în care jignea atât suporterii „lupilor galbeni”, cât și conducerea clubului prahovean.

Nae Constantin, detalii suplimentare despre convorbirea cu Gabi Tamaș

Nae Constantin a recunoscut că el a fost cel care l-a înregistrat pe Gabriel Tamaș în momentul convorbirii telefonice dintre cei doi. Antrenorul Petrolului a dezvăluit că materialul audio a fost făcut public înainte ca el să îl distribuie.

ADVERTISEMENT

„Nu a fost ușor și cred că nu o să fie ușor nici mai departe. Eu am spus ce am avut de spus. Cine vrea să mă acuze de sifonărie, să mă acuze. Eu sunt cu inima împăcată. 

Înregistrarea asta despre care se spune că era privată a fost făcută de mine, doar că ea nu era privată. Era publică dinainte de a o da eu. Cel cu care vorbeam, Tamaș, avea telefonul pe difuzor, avea lângă el 7 jucători, avea și alți prieteni”, au fost cuvintele lui Nae Constantin la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Nae Constantin: „Înregistrarea a fost făcută publică înainte să o dau eu”

Nae Constantin a continuat să ofere explicații și a mărturisit că vrea să formeze din nou un grup solid în vestiarul „lupilor galbeni”. „Înregistrarea a fost făcută publică înaintea să o dau eu. Tot vestiarul știa ce s-a întâmplat. A trebuie să fac asta. Următorul pas era să reziliem cu Gabi, apoi toată lumea ar fi întrebat de ce s-a întâmplat asta. 

Deranjul cel mai mare a fost că telefonul meu a fost pe difuzor și că tot vestiarul știa ce discutăm. El a încercat să ridice niște discuții tehnico-tactice pe care nu le mai ridicase în cadrul grupului. Asta deși eu întrebam după fiecare ședință dacă cineva are ceva de completat. El niciodată nu ridicase problema până în seara aia. 

ADVERTISEMENT

Eu nu pot să renunța la toată munca depusă până acum. O să muncim să facem din nou vestiarul unit, așa cum era înainte să vină Gabi Tamaș”, a continuat Nae Constantin.

Costel Lazăr sare în apărarea lui Nae Constantin: „Nu a greșit, din punctul meu de vedere”

Costel Lazăr nu îl acuză pe Gabriel Tamaș după cuvintele pe care le-a adresat conducerii echipei prahovene. De asemenea, președintele Petrolului Ploiești îi ia apărarea lui Nae Constantin și spune că tehnicianul nu are nicio vină în scandalul creat.

ADVERTISEMENT

„Nae nu a greșit, din punctul meu de vedere. Mergem în continuare cu antrenorul pe care-l avem, cu toate că foarte multă lume încearcă să-l discrediteze și aruncă cu noroi în el, dar nu a făcut altceva decât să transmită un adevăr. Nae are un program care înregistrează toate convorbirile, pentru că la începutul campionatului a primit anumite critici și amenințări din partea cuiva, lucru despre care m-a informat și pe mine.

Probabil că a instalat acel program din dorința de a se proteja. Nae a trimis mai departe acele fragmente din convorbire doar liderilor din galerie. Mai departe, că ei au transmis-o către mass-media, nu e vina lui Nae, nu trebuie condamnat. Nu vreau să ascult și să citesc despre acea convorbire. O am, dar nu am ascultat-o și nu o voi deschide niciodată”, a declarat Costel Lazăr, la Prima Sport.

ADVERTISEMENT