Sport

Nicolae Cristescu a vorbit deschis despre retrogradarea Rapidului: “Moraru nu a băgat niciun ban”

Nicolae Cristescu a lăsat Rapidul pe plus atunci când a predat clubul. Din nefericire, investițiile au întârziat să apară, iar echipa nu a reușit să se salveze de la retrogradare.
09.12.2023 | 15:29
Nicolae Cristescu a vorbit deschis despre retrogradarea Rapidului Moraru nu a bagat niciun ban
Care au fost REALIZARILE lui Nicolae Cristescu la Rapid. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Nicolae Cristescu a fost patronul celor de la Rapid timp de trei ani. În decursul scurtei sale domnii, Cristescu a reușit să readucă echipa în primul eșalon. A predat apoi echipa către Valerii Moraru pe plus, însă noul patron nu a putut ține echipa pe linia de plutire.

Cristescu a lăsat Rapidul pe plus

“Hai să nu discutăm despre bani, îți spun despre realizări, Extrem de multe evenimente, plăcute și mai puțin plăcute, ce am trăit în toată perioada în care am avut Rapid și după. 

ADVERTISEMENT

Dar nu mă întreba, pentru că nu are niciun rost. Îți spun 100% ce contează, contează că după primul an și o retrogradare abuzivă, am reușit să promovez echipa în prima ligă. O echipă formată 100%, am adus-o în prima Ligă.

Asta este extrem de importantă. La promovare am luat un 1.065.000 de euro pentru promovare, drepturile TV, și 400.000 pentru Ioniță  pe care îl vândusem Astrei, după s-a dus la CFR, iar acum e iar la Rapid”, a declarat Nicolae Cristescu.

ADVERTISEMENT

Rapid este din nou o fortă în Superliga

Rapid a trecut printr-o perioadă nefastă între 2010 și 2020. Clubul alb-vișiniu s-a luptat pentru a rămâne în viață și a trebuit să supraviețuiască fără investiții majore. Din fericire pentru giuleșteni, Dan Șucu a preluat pachetul majoritar și a adus liniște financiară la Rapid.

“Eu efectiv am promovat în primul an cu chiu cu vai, cu eforturi extraordinare, material, nervi, mult suflet pus, e greu de exprimat în cuvinte. După un an de zile am promovat-o și am lăsat 1.465.000 de euro, bani pe care puteam să îi iau pentru că erau investiția mea.

ADVERTISEMENT

Banii de la TV plus banii pe Ioniță, i-am lăsat în cont lui Moraru. Am lăsat 1.465.000 de euro pe care i-am lăsat lui Moraru pentru că el a preluat. El a ținut Rapidul un an de zile din banii aceștia, el nu a băgat niciun ban.

Din ce am văzut în contabilitate pentru că vorbeam cu contabilii de la Rapid, am înțeles că a facturat până și paleții de la apă minerală. Și după un an de zile a retrogradat-o. Am multe de spus aici pentru că sunt evenimente extrem de interesante”, a punctat Nicolae Cristescu.

ADVERTISEMENT

“Suflet de rapidist” vă așteaptă cu bucurie în fiecare miercuri pentru a vă delecta cu cele mai proaspete informații despre iubita voastră echipă. Emisiunea se va desfășura live începând cu ora 13:30, exclusiv pe platforma FANATIK.RO. Pentru cei care nu pot fi prezenți în timp real, nu vă faceți griji! Joi, de la ora 10:30, show-ul va fi disponibil și pe canalele noastre de Youtube și pe pagina de Facebook.

Cristescu a discutat despre retrogradarea Rapidului

ADVERTISEMENT