Sport

S-ar implica Nicolae Cristescu din nou la Rapid? Reacția fostului patron despre Dan Șucu

Nicolae Cristescu, fost patron al Rapidului, a vorbit despre posibilitatea de a se întoarce vreodată ca și investitor la clubul din Giulești.
05.12.2023 | 23:47
Sar implica Nicolae Cristescu din nou la Rapid Reactia fostului patron despre Dan Sucu
S-ar implica Nicolae Cristescu din nou la Rapid? Reacția fostului patron despre Dan Șucu
ADVERTISEMENT

Fostul patron al giuleștenilor a transmis, sincer, că nu are nicio intenție să facă acest lucru pentru că nu are nevoie de dușmani și de energie negativă în jurul său. Asta, în condițiile în care Nicolae Cristescu este implicat în mai multe afaceri prospere, care nu au nevoie de PR prost.

S-ar implica Nicolae Cristescu din nou la Rapid?

”Ați avea puterea să vă mai implicați activ la Rapid?”, a întrebat Robert Niță, moderatorul emisiunii Suflet de rapidist. ”Nu am cum, pentru că te atacă, că ești mason, că ești nu știu ce. Care toate nu e nimic secret, ieșit din comun. Dar, reprezinți România la cel mai înalt nivel și nu poți mereu să te atace de unu căruia nu-i place Rapidul.

ADVERTISEMENT

Sunt încântat de proiectul Rapid 2023, de departe cel mai bun proiect. Vreau să mulțumesc personal domnului Șucu, domnului Angelescu, echipă fantastic de serioasă, proiect extraordinar. Mi-aș dori să termine și Pro Rapidul, eu când am plecat de acolo era în stare perfectă”, a replicat Nicolae Cristescu.

”Cea mai modernă era, sală de forță, saună. Domnul Șucu are și cele două baze pentru tineret, am înțeles că 3.000 de copii viitori rapidiști, e cea mai bună bază de pregătire. Îl văd extrem de dispus să investească, deși știe că nu e nu știu ce sport în fotbal.

ADVERTISEMENT

Contează ce face. Le mulțumesc eu, ca Rapidist, sunt încântat de ce fac ei, tot respectul domnul Șucu! Se vede clar că au fost sincopele astea. Pierde și Barcelona și Real Madrid, păcat de astea 7 puncte pierdute în ultimele trei meciuri”, a completat fostul patron al Rapidului.

Ce părere are Nicolae Cristescu despre Marian Iancu?

”Cum comentați declarațiile unui domn care e rapidist, care mereu își spune nemulțumirea față de Rapid, mă refer la domnul Iancu. Vi se pare aiurea că își dă cu părerea un om care nu a făcut nimic despre Rapid?”, a întrebat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

”Nu-l cunosc personal, nu-l văd 100% rapidist. Nu s-a implicat niciodată cu nimic. Fă un efort, vinde ceva, nu-mi permit să vorbesc despre cineva pe care nu-l cunosc. Nu, nu poți să caracterizezi o echipă pentru care n-ai făcut nimic. Ca și cum m-ai pune pe mine să vorbesc așa de Steaua sau Dinamo. Îmi pare rău de Dinamo, o doresc în SuperLigă”, a replicat Nicolae Cristescu.

”SUFLET DE RAPIDIST” este o emisiune tip podcast, cu Superbet sponsor principal, direct pe sufletul fanilor giuleșteni. În fiecare marți, ora 13:30, LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO. ”SUFLET DE RAPIDIST”, noua emisiune marca FANATIK, se vede Live EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30.

ADVERTISEMENT

Premiera fiecărei ediții a emisiunii va avea loc în fiecare joi, începând cu ora 10:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO. Alături de Robert Niță și Lucian Ionescu vor fi în studio nume grele din viața Giuleștiului. Niciun fan al Rapidului nu trebuie să rateze această emisiune!

S-ar implica Nicolae Cristescu la Rapid?

ADVERTISEMENT