Sport

De ce a investit Dan Șucu în Giulești? ”Credeți că iubește Rapidul? Nici vorbă!”

Dumitru Dragomir a dezvăluit la ”MAX Profețiile lui Mitică” adevăratul motiv pentru care Dan Șucu a investit la Rapid și a vorbit despre pierderile oamenilor din fotbal.
28.11.2023 | 22:48
De ce a investit Dan Sucu in Giulesti Credeti ca iubeste Rapidul Nici vorba
Dumitru Dragomir a dezvăluit la ”MAX Profețiile lui Mitică” adevăratul motiv pentru care Dan Șucu a investit la Rapid și a vorbit despre pierderile oamenilor din fotbal. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Într-un mesaj transmis la o ediție anterioară a FANATIK SUPERLIGA, acționatul majoritar din Giulești a precizat că își dorește ca Rapidul să fie o candidată constantă la titlu în următorii 30 de ani.

Motivul pentru care Dan Șucu a investit la Rapid

În cea mai nouă ediție a emisiunii ”MAX Profețiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir a mărturisit că Dan Șucu nu este vreun mare fan al Rapidului, iar investiția a făcut-o doar pentru că are copiii fotbaliști.

ADVERTISEMENT

”Nu se bagă nimeni cu bani. De când i-a băgat Băsescu (n.r. – președintele Traian Băsescu) la pușcărie pe oamenii f0tbalului nu se mai bagă nimeni. Șucu s-a băgat datorită copiilor, să nu crezi că a iubit el Rapidul. Doar că are copiii fotbaliști. Credeți că iubește Rapidul? Nici vorbă!

Vedeți-vă de treaba voastră, îți iubești banul tău, nu iubești… dacă ești sănătos la cap. Dacă nu ești sănătos la cap faci și asta. Mititelu nu e sănătos, nici Gigi Becali care bagă bani. Gigi, Varga, ăștia sunt și mai deștepți, Mititelu e mai… Nu vreau să vorbesc. Cei care au băgat bani au și rezultate.

ADVERTISEMENT

Ăla de la Cluj a băgat o grămadă de bani și are pierderi, ăla de la Craiova a băgat o groază de bani are pierderi, Gigi Becali a băgat o groază de bani are pierderi. Numai Șucu e pe plus, dar el are doar un an de când s-a dus la Rapid. Cum să nu, vine și Șucu la pierderi. Numai echipele din Anglia câștigă datorită burselor, dar nici ele prea mult”, a declarat Dragomir, la ”MAX Profețiile lui Mitică”.

Cum l-a convins Angelescu să bage bani la Rapid

Rapid a redevenit o forță în SuperLiga odată cu venirea lui Dan Șucu ca investitor. Transferurile reușite, dar și managementul echilibrat, au făcut din trupa lui Cristiano Bergodi o echipă care se luptă la titlu.

ADVERTISEMENT

Acționarul minoritar Victor Angelescu a povestit la ”Suflet de rapidist” cum l-a convins pe Șucu să bage bani la Rapid și cum au decurs negocierile pentru ca acesta să se alăture proiectului din Giulești.

”L-am adus la meciuri, a văzut ce înseamnă un derby, galeria, cum ne desfășurăm. După 2-3 meciuri m-a sunat să discutăm cum să intre, cum să facem. Normal, după a mai ținut până s-au făcut actele, până când am cumpărat acțiunile și le-am vândut către Dan.

ADVERTISEMENT

Nu neapărat că s-a lăsat greu, dar normal, trebuia să arătăm și noi ce am făcut până atunci, ce înseamnă clubul. Un audit. Să verifice și el că tot ce spunem e ok, a fost ok, a intrat și cred că a fost de bun augur”, a spus Angelescu.

Emisiunea tip podcast ”MAX Profețiile lui Mitică” poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:30, în direct și în exclusivitate pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În premieră, emisiunea poate fi urmărită în fiecare miercuri pe paginile de facebook Horia Ivanovici și FANATIK, dar și pe canalul de Youtube FANATIK, unde vor fi difuzate cele mai savuroase momente.

Motivul pentru care Șucu s-a băgat la Rapid

ADVERTISEMENT