Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Nicolae Dică a anunțat când va face culoar de gală pentru „antrenorul” Gigi Becali. „Acum îl felicit doar ca patron”

FCSB este la un pas să ia titlul în SuperLiga, iar Nicolae Dică a dezvăluit când îl va felicita pe "antrenorul" Gigi Becali.
12.04.2024 | 07:00
Nicolae Dica a anuntat cand va face culoar de gala pentru antrenorul Gigi Becali Acum il felicit doar ca patron
Nicolae Dică, despre antrenorul Gigi Becali. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Latifundiarul din Pipera a mărturisit în mai multe ocazii că el este cel care face echipa și schimbările la FCSB, formație care este la un pas să ia titlul. Despre “antrenorul” Gigi Becali a discutat și Nicolae Dică în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA.

Nicolae Dică a anunțat când va face culoar de gală pentru “antrenorul” Gigi Becali. “Acum îl felicit doar ca patron”

Nicolae Dică susține că nu va face culoar de gală pentru “antrenorul” Gigi Becali. Fostul antrenor de la FCSB a explicat că nu poate să îi dea patronului această titulatură.

ADVERTISEMENT

Așadar, analistul FANATIK a mărturisit că îl va aplauda pe finanțator, în calitate de tehnician, dacă va câștiga 5 campionate la rând. Până atunci, Nicolae Dică îl va felicita pe patronul Gigi Becali pentru reușita din acest sezon.

“Păi de ce să îi facem culoar? Nu e antrenor, e patron. Îl aplaudăm, poate, dacă ia vreo 5 campionate la rând. Așa da. Dacă a 5 campionate, da. Îl aplaud. Îl felicit și acum, dar ca patron, dacă ia campionatul.

ADVERTISEMENT

La câți bani a investit și la ceea ce a făcut acolo cu baza de la Berceni, merita ca după 9 ani să câștige un campionat.

La condițiile care sunt acolo și la banii care se investesc trebuia să fie câștigate mai multe campionate”, a spus Nicolae Dică, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Momentul în care Gigi Becali a sărbătorit titlul cu FCSB. „I-a turnat o sticlă de șampanie în cap și a plecat supărat”

Nicolae Dică a adus aminte de un moment emblematic al “roș-albaștrilor”. Fostul jucător al celor de la FCSB a povestit ce s-a întâmplat când a sărbătorit Gigi Becali titlul în 2006.

Carlos Fernandes l-a udat rău cu șampanie, iar finanțatorul s-a enervat foarte tare. Nu i-a zis nimic pe loc, dar a plecat furios și supărat pe portar. Lucrurile au făcut ca după 6 luni Carlos să părăsească FCSB-ul. Dică susține că portarul nu a fost dat afară din cauza momentului cu șampania.

ADVERTISEMENT

“Eram pe Ghencea, pe terenul 6. S-a enervat rău că a dat Carlos cu toată sticla aia mare de șampania pe el. S-a supărat și a plecat de acolo. Nu i-a zis nimic lui Carlos atunci, fostul portar.

În euforia aia și bucuria care era, Carlos nu și-a dat seama. Nea Gigi s-a supărat și a plecat supărat pur și simplu. Nu a zis nimic și nu i-a făcut nimic nici după lui Carlos. Era îmbrăcat în costum atunci. S-a uitat urât și a gesticulat.

Cred că s-a supărat că a fost lipsă de respect. A dat toată șampania pe el. Carlos era pe caterincă, avea adrenalină, era euforic și nu și-a mai dat seama. Multă lume arunca cu șampanie pe acolo.

Era foarte fericit că a câștigat campionatul. Așa era mereu când câștigam campionatul sau când jucam în Champions League. Asta pentru că veneau banii și la Nea Gigi e cea mai mare bucurie. E cel mai fericit când vin milioanele”, a spus Nicolae Dică, la FANATIK SUPERLIGA.

Nicolae Dică, despre Gigi Becali

ADVERTISEMENT