Sport

Nicolae Dică a prefațat derby-ul dintre Rapid și FCSB: „Mă aştept la un meci spectaculos!”

Nicolae Dică, fostul antrenor și jucător al FCSB-ului, a vorbit despre derby-ul pe care formația roș-albastră îl va avea cu Rapid.
13.08.2021 | 09:42
Nicolae Dica a prefatat derbyul dintre Rapid si FCSB Ma astept la un meci spectaculos
ADVERTISEMENT

Partida Rapid – FCSB se va juca duminică, de la ora 21:30.

În prezent, Rapid se află pe locul 2 din Liga 1, cu zece puncte. Iar FCSB se situează pe locul 4, cu opt puncte.

Nicolae Dică a prefațat derby-ul dintre Rapid și FCSB

Nicolae Dică se așteaptă ca meciul dintre Rapid și FCSB să fie unul spectaculos. Acesta consideră că giuleștenii nu vor presta un joc defensiv, chiar dacă FCSB este favorită la victorie.

ADVERTISEMENT

În plus, Dică a dezvăluit că, în derby-urile cu Rapid, pe când el era jucătorul FCSB-ului, cel mai greu adversar de depășit era Marius Constantin, actualul fundaș al Universității Craiova.

„Când joci cu 30-40.000 în tribună ce să mai… mai trebuie să mai vină antrenorul să te mai motiveze? Nu mai poate să îţi spună absolut nimic, doar să pregătească jocul tactic. 

ADVERTISEMENT

Dintre adversarii pe care i-am avut în astfel de meciuri, cel mai greu de depăşit era Constantin. Marius Constantin. Pentru că era tănâr atunci, avea vână în el, era rău şi era un adversar dificil.  Şi Săpunaru, dar Constantin era mai dur ca el. 

Steaua are un lot mai tânăr, cu jucători de la mijlocul terenului în sus care pot face diferenţa 1 contra 1, pe spaţii mici au tehnică bună.

ADVERTISEMENT

Rapid mizează foarte mult pe aceşti jucători cu experienţă care nu sunt la prima tinereţe, dar s-a văzut pe acest început de campionat că contează experienţa.

Aportul lor în teren se vede, au început foarte bine, cred că nici ei nu se aşteptau.

Mă aştept la un meci spectaculos pentru că Rapid nu este echipa aia care să spui că stă în 30-40 de metri şi joacă contraatac.

ADVERTISEMENT

E o echipă care joacă, care încearcă să pună probleme adversarului”a declarat Nicolae Dică, la  Telekom Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – FCSB: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT