Fotbal intern

Marius Constantin, dezamăgit după înfrângerea cu Clinceni: “S-a vărsat găleata cu lapte!”

02.05.2021 | 23:19
Marius Constantin dezamagit dupa infrangerea cu Clinceni Sa varsat galeata cu lapte
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a pierdut surprinzător cu Academica Clinceni după autogolul lui Marius Constantin şi risipeşte victoriile cu CFR Cluj şi FCSB. Oltenii au ratat şansa să urce pe locul secund şi rămân la patru puncte de liderul CFR Cluj. 

Jucătorii lui Ouzounidis au fost dezamăgiţi după partidă şi au spus că au scăzut şansele Universităţii Craiova la titlu după acest eşec, însă mai sunt 15 puncte în joc şi trebuie să obţină cât mai mult din meciurile rămase.

ADVERTISEMENT

Marius Constantin, dezamăgit după înfrângerea cu Clinceni: “S-a vărsat găleata cu lapte”

Marius Constantin a bifat meciul cu numărul 400 în Liga 1, însă a fost o aniversare tristă, în care şi-a marcat autogol: “Este o înfrângere dezamăgitoare. Nu putem să dăm că am avut lipsă de prospeţime. Am venit după două victorii cu încredere, dar s-a vărsat găleata cu lapte.

La cald foarte mulţi jucători au o impresie greşită despre meci. La rece poţi să vezi unde ai greşit şi ce ai greşit. era un meci foarte important pentru noi. Cele două victorii pe care le-am reuşit împotriva contracandidatelor sunt în van. 

ADVERTISEMENT

“Dacă renunţăm acum, mai bine plecăm în vacanţă”

Trebuie să continuăm să jucăm până la capăt, 15 puncte în joc. Dacă renunţăm acum, mai bine plecăm în vacanţă. Trebuie să jucăm până la capăt. Nu pot să am o părere asupra meciului, nu ne-am creat ocazii clare.

Vreau să îmi cer scuze pentru colegi, staff şi suporteri pentru acest autogol. Şansele sunt scăzute, aşteptăm meciul de mâine, vom vedea ce va fi acolo. Ne vom reface pentru următorul meci şi o să vedem”, a spus Constantin la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – Universitatea Craiova: 2,50 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!