Sport

Nicolae Dică a schimbat strategia la FCSB – Viking. Nu a mai făcut nicio schimbare la pauză, dar a mutat la doar câteva minute de la reluare

Nicolae Dică, antrenorul FCSB-ului, nu a efectuat nicio schimbare la pauză, deși echipa era condusă de norvegienii de la Viking cu 2-1 în play-off-ul Conference League.
18.08.2022 | 23:05
Nicolae Dica a schimbat strategia la FCSB  Viking Nu a mai facut nicio schimbare la pauza dar a mutat la doar cateva minute de la reluare
14 înlocuiri a făcut FCSB la pauză în 9 meciuri în acest sezon. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a fost condusă la pauza cu 2-1 de către Viking Stavanger, însă Nicolae Dică nu a făcut nicio schimbare la pauză în mod surprinzător.

Nicolae Dică a făcut primele schimbări în minutul 54 al meciului dintre FCSB și Viking

Nicolae Dică nu a avut nicio reacție la pauză, așa cum a obișnuit când echipa a fost condusă și a făcut chiar trei schimbări, cum a fost cazul meciului cu Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, antrenorul FCSB-ului a mutat în minutul 54, când l-a introdus pe teren pe Bogdan Rusu în locul lui David Miculescu.

Alexandru Pantea, omul cu centrările bune în prima repriză cu norvegienii, a fost și el schimbat cu Valentin Crețu.

ADVERTISEMENT

FCSB s-a jucat cu ocaziile împotriva lui Vking și a trimis de două ori mingea în bară

Echipa lui Nicolae Dică a reușit să își creeze nenumărate ocazii la poarta norvegienilor, iar Miculescu și Edjouma au trimis de două ori mingea în bara transversală.

FCSB a făcut nu mai puțin de 14 schimbări în primele 45 de minute ale celor 9 partide din acest sezon.

ADVERTISEMENT

Aceste cifre apar în condițiile în care patronul Gigi Becali a spus că îi dă mână liberă antrenorului și nu vor mai apărea schimbări la pauza meciului.

„Nu mai fac eu schimbările acum. Dacă am zis că nu le mai fac, nu le mai fac! În tur el trebuie să fie în cărți cu CFR și Craiova lui Rotaru. Adică să fie la maxim trei puncte. Voia niste clauze a la Edi Iordănescu, dar nu am acceptat”, spunea patronul FCSB la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

FCSB a reușit să întoarcă soartea meciului cu Chindia Târgoviște în mai puțin de 15 minute

FCSB a revenit cu Chindia Târgoviște deși a fost condusă cu 2-0 la pauză. „Remontada” a început în urma celor trei schimbări efectuate la pauză: „Pentru mine sunt foarte importanți cei de bancă, să vină să facă diferența și să câștigăm meciuri. Cum s-a întâmplat la pauză și am întors meciul în 10 minute”, spunea Dică la conferința presă înainte de meciul cu Viking.

La meciul cu dâmbovițenii, Edjouma îi lua locul la pauză lui Rață, Darius Olaru îl schimba pe Marco Dulca, iar Octavian Popescu îl înlocuia pe Bogdan Rusu. Iar jocul FCSB-ului s-a schimbat instantaneu.

În doar 12 minute, FCSB reușea să marcheze de trei ori după dubla marcată de Andrei Cordea (min. 48, 55) și Joonas Tamm (min. 60).


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru „2 solist” la FC Botoșani  – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT