Sport

Nicolae Dică, entuziasmat de transferul lui Malcom Edjouma la FCSB: „E cel mai bun mijlocaş din ţară!”

Nicolae Dică (41 de ani), fostul secund al lui Mirel Rădoi (40 de ani) la echipa națională, s-a declarat entuziasmat de transferul lui Malcom Edjouma (25 de ani) la FCSB.
04.02.2022 | 11:22
Nicolae Dica entuziasmat de transferul lui Malcom Edjouma la FCSB E cel mai bun mijlocas din tara
ADVERTISEMENT

Malcom Edjouma a fost transferat de FCSB, pentru 330.000 de euro, de la FC Botoșani. Acesta a semnat până în 2024 cu formația bucureșteană.

Nicolae Dică, entuziasmat de transferul lui Malcom Edjouma la FCSB

Nicolae Dică a vorbit la superlativ despre Malcom Edjouma și susține că FCSB a realizat un transfer foarte bun.

ADVERTISEMENT

„Mă aşteptam să plece. E cel mai bun mijlocaş din ţară. A avut o explozie. Şi mie îmi place foarte mult, pe faza ofensivă verticalizează foarte mult. Recuperează foarte mult. E bun în duelurile aeriene. Cred că pentru FCSB e un transfer foarte bun”, a declarat Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Totodată, Nicolae Dică este de părere că Edjouma nu este compatibil cu cerințele lui Gică Hagi, motiv pentru care nu a reușit să se impună în perioada petrecută la FC Viitorul.

ADVERTISEMENT

„Din ce ştiu, ceea ce cere Hagi de la mijlocaşul defensiv e diferit de ceea ce vrea Croitoru. Hagi vrea ca mijlocaşul defensiv să coboare între fundaşii centrali, care să dea o pasă de 60 de metri. Edjouma nu este genul acesta de jucător”, a mai spus Nicolae Dică.

Malcom Edjouma, preferatul lui Gigi Becali

Nici Gigi Becali nu s-a ferit să-l laude pe Malcom Edjouma. Patronul FCSB-ului susține că de 20 de ani caută un mijlocașul precum Edjouma.

ADVERTISEMENT

„I-am zis lui Meme că de vreo 20 de ani vreau un mijlocaș așa, care să urce cu mingea, să dribleze, să dea și goluri și niciodată n-am avut.

I-am zis «băi, Meme, hai să-l luăm». Meme a zis că și jurnaliștii spun că ăsta ar fi cel mai bun jucător din România.

ADVERTISEMENT

Nici n-am îndrăznit să spun, eu nu prea mai voiam străini, dar am zis că nu înțeleg cum a scăpat el așa și prin Franța.

Am zis că ăsta e jucătorul care ne lipsește nouă, care ne-ar da o maturitate jocului. I-am zis «hai să-l luăm!»”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

  • 500.000 de euro este cota lui Malcom Edjouma, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC U Craiova 1948: 4,45 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT